-Cihaz YURT İÇİDİR imei veya pasaport kayıtlı değildir. -11.aya kadar garantisi vardır. -Kutusu vardır şarj aleti ve kulaklığı yoktur. Kutusunda kullanma kılavuzu ve samsung electronics garanti belgesi vardır. -Vodafone'dan alınmıştır. -Ekrandaki hasar sadece camdadır. Dokunmatikte en ufak bir sorun yoktur. -Ekran kısmındaki hasar kılcaldır. Resimlerde fark edilmesi için flaşlı çektim kullanırken dikkat çekmemektedir. -Çıtalarda klasik boya atması vardır. -Cihazın ekran dışında 3 ufak sorunu vardır. -Kamera bazen her zaman yapmıyor bunu kameraya girdiğinizde titreşime geçer gibi yapıyor bunuda ön kameraya alıp tekrar arkaya aldığınızda düzeliyor yada 1-2 sefer daha tekrarlamanız gerekebiliyor. -Bir diğer sorunda üst ses tuşu basmamaktadır. -Son olarakta karşı tarafa ses boğuk gitmektedir. -Wifi, şebeke, batarya v.s sorunsuzdur. -Gayet kullanılabilir durumdadır. -Herşeyi yazmaya çalıştım. Herhangi sorunuzu pm yoluyla sorabilirsiniz. Ben uğraşmak istemiyorum kendi telefonumda var nakit ihtiyacımdan satıyorum. -Kırıkkale'de öğrenciyim. Elden alınması tercihimdir hem alıcıda detaylıca inceler. Şehir dışı almak isteyen olursa da önce havale sonra kargo şeklinde yapabiliriz. Şehir dışı benimde çok istekli olduğum bir şık değil. -Bolca resim çekip atmaya çalıştım herhalde kasa olarak bir soru işareti olmaz aklınızda. -Fiyat:400TL ufak bir pazarlık payı vardır.