Şimdi Ara

Satılık i5 3570k uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    paraya ihtiyactan satiliktir.
    Fiyat:325 tl

http://i.hizliresim.com/p9Oz0L.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı satışlar.

Bende aynı işlemciden satıyorum. Aslında takas için bakınıyorum desem daha doğru olur.

Para ihtiyacınız olmasa kesinlikle şu zamanın şartlarında ederi bu olan bir işlemci değil. Para ihtiyacı olmadan şu fiyat yazılsa, çıldırmamak işten bile değil.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun abi gece gece .abd hukumet sozculeri gibi lafin 50 km uzagindan bi seyler anlatiyosun...son paragrafa uykulu uykulu mal gibi bakiyoum.fantazimi yapiyosun caninmi sıkkın harbi anlamadim...nyse dur ben yarin cozeyim sana cevap yazarim belkide ben abartiyorumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

Ne diyosun abi gece gece .abd hukumet sozculeri gibi lafin 50 km uzagindan bi seyler anlatiyosun...son paragrafa uykulu uykulu mal gibi bakiyoum.fantazimi yapiyosun caninmi sıkkın harbi anlamadim...nyse dur ben yarin cozeyim sana cevap yazarim belkide ben abartiyorumdur

Siz direkt olarak ön yargılı bir şekilde beni buradaki ''ölücüler'' olarak addedip, ona göre anlamadan dinlemeden yazdınız diye düşünüyorum.

Gidin bi uykunuzu alın gelin, sabah anlarsınız ne demek istediğimi ve olumlu anlamda bir yorum yaptığımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

Siz direkt olarak ön yargılı bir şekilde beni buradaki ''ölücüler'' olarak addedip, ona göre anlamadan dinlemeden yazdınız diye düşünüyorum.

Gidin bi uykunuzu alın gelin, sabah anlarsınız ne demek istediğimi ve olumlu anlamda bir yorum yaptığımı.

Yok o dedigin sekilde anlamadim .

• pm atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.