Şimdi Ara

[SATILIK] i5 11400F + MSI B560M Mortar + ASUS RTX 3070 + 16GB(2x8) DDR4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] i5 11400F + MSI B560M Mortar + ASUS RTX 3070 + 16GB(2x8) DDR4

Selamlar,

Tüm bileşenlerin ilk sahibiyim. Yeni bir sistem topladığım için eski parçaları satıyorum. Bellek hariç diğer parçaların garantisi bulunmamaktadır.

Intel i5 11400F -> Vatan Bilgisayar 19.02.2022 faturalı

MSI B560M Mortar > Amazon.com.tr 03.03.2022 faturalı (x16 PCIe slot klipsi kırık, kullanıma etkisi yok)

Asus Dual RTX 3070 OC Edition > Amazon.fr 12.04.2021 faturalı (Yaklaşık 1-1.5 sene kadar kasa içerisinde tek GPU ile mining yapıldı. Hem o dönemde hem de ETH mining'i bittiğinden beri oyun oynadım/oynuyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım)

PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB White 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 > İncehesap.com 18.02.2022 faturalı, garantisi devam ediyor

Sistem yanında Thermaltake Contac 30 kule tipi soğutucu + x2 adet Thermaltake FAN hediyemdir. BIOS'tan işlemcinin power limit'i kaldırıldığında fazlasıyla yeterli soğutma sergiliyor.

Fiyat: 22.000 TL

Yukarıda yazdığım detaylar dışında hiçbir sorun bulunmamaktadır. Çok fazla fiyat araştırması yapacak vaktim olmadığından emsal sistemlere göre fiyatı şimdilik bu şekilde belirledim. Standart dışı ise özelden belirtebilirsiniz. Tek parça satışı yoktur, önceliğim toplu bir şekilde satış yapmak.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.