Selamlar,
Tüm bileşenlerin ilk sahibiyim. Yeni bir sistem topladığım için eski parçaları satıyorum. Bellek hariç diğer parçaların garantisi bulunmamaktadır.
Intel i5 11400F -> Vatan Bilgisayar 19.02.2022 faturalı
MSI B560M Mortar > Amazon.com.tr 03.03.2022 faturalı (x16 PCIe slot klipsi kırık, kullanıma etkisi yok)
Asus Dual RTX 3070 OC Edition > Amazon.fr 12.04.2021 faturalı (Yaklaşık 1-1.5 sene kadar kasa içerisinde tek GPU ile mining yapıldı. Hem o dönemde hem de ETH mining'i bittiğinden beri oyun oynadım/oynuyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım)
PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB White 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 > İncehesap.com 18.02.2022 faturalı, garantisi devam ediyor
Sistem yanında Thermaltake Contac 30 kule tipi soğutucu + x2 adet Thermaltake FAN hediyemdir. BIOS'tan işlemcinin power limit'i kaldırıldığında fazlasıyla yeterli soğutma sergiliyor.
Fiyat: 22.000 TL
Yukarıda yazdığım detaylar dışında hiçbir sorun bulunmamaktadır. Çok fazla fiyat araştırması yapacak vaktim olmadığından emsal sistemlere göre fiyatı şimdilik bu şekilde belirledim. Standart dışı ise özelden belirtebilirsiniz. Tek parça satışı yoktur, önceliğim toplu bir şekilde satış yapmak.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.