Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Hyperx Revolver S ve Sennheiser GSP 300 Satın Al 6 Temmuz 2018 12:29 1 1 [SATILIK] Hyperx Revolver S ve Sennheiser GSP 300 Merhabalar.Kulaklıklarımı bir üst segmente geçmek için satıyorum. Zula oyununda E-Spor oyuncusuyum ve oyundan para kazandığım için daha iyisini Sennheiser Game Zero modelini satın almak istiyorum. Hyperx Revolver S'i Gameekstra'dan satın aldım 05.06.2017 tarihinde Sennheiser GSP 300'ü ise katıldığım bir turnuvada MVP olduğum için kazandım. Çok memnundum ama dediğim gibi daha iyisini istiyorum. Hyperx Revolver S - 450 TLHerhangi bir problemi kulaklık olsun,ses kartı olsun yoktur. En kılcal çizik veya pedlerde yıpranma deformasyon kirlilik yoktur. Kutusuyla birlikte gönderilecektir ve kutusunda hafif bir yırtık vardır. 1 yıl daha garantisi mevcuttur.Sennheiser GSP300 - 350 TLYalan söylemek gibi olmasın hemen hemen 12-13 saat kullanmışımdır 27.06.2018 tarihinde kargo evime geldi herhangi bir sorunu yok sıfır kutusunda teslim edilecektir.Dileyen ürünleri İzmir içi elden deneyerek satın alabilir. Ptt kapıda ödeme yapamıyorum bir arkadaş istemişti fakat fatura kesmek felan gerektiğinden olmadığını öğrendim. Eğer aydın,nazilli,manisa gibi yakın illerde oturuyorsanız yine elden yapabiliriz ticaretimizi denemiş, bakmış olursunuz.İlk defa 2. el ürünler satıyorum herhangi bir sıkıntı olsun istemem özelden detayları isteyebilirsiniz,teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Temmuz 2020 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Hyperx Revolver S ve Sennheiser GSP 300