Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] HYPERX ALLOY ORIGINS CORE TKL RED SWITCH GAMING KLAVYE Satın Al 1 Ocak 2024 10:52 1 1 [SATILIK] HYPERX ALLOY ORIGINS CORE TKL RED SWITCH GAMING KLAVYE Merhaba. Ürünün Caps Lock tuşundaki switchte kusur var. Basarken bazen takılıyor gibi oluyor ama tuşu algılamasında herhangi bir sıkıntı yok. Bunun dışında "N" tuşuna basarken nadiren basmama gibi bir problem mevcut. Bu problem benden kaynaklı da olabilir çünkü ben klavyede yazarken keycap, switche tam değmeden elimi kaldırıyorum. Yani sert basışta herhangi bir problem olmuyor.Ürünü yukarıda bahsettiğim "Caps Lock" tuşundaki kusurundan ötürü garantiye yolladım. Ürün hot swappable olmadığı için switchi değiştiremeyeceklerini söyleyip, tarafıma yeni ürün yolladılar. Dolayısıyla bu ürün hafif kusurlu olarak satıştadır. Fiyat da buna uygun şekilde tuttum.Ürün 18.05.2022 Amazon Türkiye faturalı. Değişimden geldiği için garantisi mevcut değil. Kutu ve fatura mevcut. Üründe herhangi bir indirim düşünmüyorum. Yurtiçi kargo üzerinden anlaşmalı kargo ile gönderebilirim. Referanslarım mevcuttur.FİYAT: 850 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] DEEPCOOL LS720 360MM BEYAZ SIVI SOĞUTUCU [SATILDI] HYPER X CLOUD II OYUNCU KULAKLIĞI [SATILIK] HYPERX ALLOY ORIGINS CORE TKL RED SWITCH GAMING KLAVYE [SATILDI] STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE