Şimdi Ara

Satılık Hunstman | FADE (Avcı | Solgun) 440 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=451861929

Bıçak budur. Normalde fiyatı 550-585 TL arasıdır. Ben 400 TL gibi makul bir fiyat istiyorum.
    ilgilenen arkadaşlar cevap veya pm atarsa sevinirim...

İstanbul için elden satışı yapılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassect0r -- 26 Haziran 2015; 11:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hassect0r

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=451861929

Bıçak budur. Normalde fiyatı 550-585 TL arasıdır. Ben 440 TL gibi makul bir fiyat istiorum.
    ilgilenen arkadaşlar cevap veya pm atarsa sevinirim...

İstanbul için elden satışı yapılır...

Fade oranı nedir?
  • Fade oranı çok düşük, yalnız o ucundaki kırmızılık olmasa sanırım "fade gold" diye yüksek meblalara satabilirdiniz. Fade patternlarıyla çok içli dışlı olan bi tanıdığınız varsa sorun derim...
  • Tamam şimdi arkadaşa sordum goldmuş fade sıfır dedi aynısı ondada var satıyor. Fade oranı yüksek olsaydı pazarlık yapabilirdik. hayırlı satışlar kardeşim.
  • Middlemansız alışveriş yapmayın.
  • Gold fade=market price. Kaçtan sonra bilmem ama fade bi 90 üstü olmadıkça %70-75 den yukarı satılmaz diye düşünmekteyim. Case hardened gold lar gibi değil fadeler malesef. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende market ücretine satmıyorum zaten. Daha altına satıyorum. Olayda burda. Bu fiyata %70-80 fade bulursan direk al derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 key.
    GG

• rache kullanıcısına yanıt
    Key karşılığı satmıyorum kardeşim. bu arada 60 key e bulursan bende alıyım...
  • Gayet de kolay bulursun.fade 0 cunku. Fade oranı yuksek olan da 70 key civarı. Elinize bisey gectimi bulunmaz sanıyosunuz

• Bıçak satılmıştır. konu kilittir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.