Şimdi Ara

SATILIK | HTC One X 32GB (bol fotoğraflı) - 550TL > 500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Nisan 2012'de yurtdışından aldığım HTC One X'imi satıyorum. 32GB'lik modeldir, pasaport kaydı bir yakınımın üzerine yapılmıştır yani düşme riski yoktur.
    Telefonu hiç düşürmedim, uzun süre ekran jelatini ve kılıfla kullandım ancak son dönemde çıkardım ikisini de. Ekranda 2 tane kılcal ve kısa çizgi var, fark etmeniz çok zor sadece söylemek istedim.

Kasada ezik, yamuk hiçbir fiziksel deformasyon bulunmuyor. Arkada, kullandığım kılıftan kaynaklı bir iki çizik var ama fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi görünmüyor bile. (:

Ekranda sol üst tarafta sadace açık renk görüntülemede belli olan sarılaşma var, One X'lerde karışılaşılan kronik problem bende sonradan çıktı ama kullanıma asla engel teşkil etmemektedir.

Telefon rootlu ve en popüler ROM'lardan Team Venom'un Viper'ının son sürümü yüklü. İsteyene istediği ROM'u yükleyerek verebilirim.

Telefonu satış nedenim M8 almış olmam.

Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.

Sadece şarj cihazını vereceğim yanında. İstediğim fiyat 550TL > 500TL, Sanalpazar üzerinden site komisyonu da eklenmek kaydıyla ilan açabilirim.

Fotoğraflar neden görünmüyor konuda anlayamadım, photobuckete yükledim albüm olarak bakabilirsiniz,http://s108.photobucket.com/user/WoraZ/library/onex-dh

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 13 Mayıs 2014; 9:49:09 >

• 350TL gibi saçma teklifler geliyor. Telefonun son fiyatı 500TL'dir. 500TL'nin altında düşünen varsa ÖM atmasın lütfen.
  • muhteşem bir cihaz için bedava fiyat . bu cihazın bu fiyatlara düştügünü görmek çok üzücü hocam . bende one x plus kullanıyorum . piyasa cok acımasız . satmayacagım uzun bir süre daha kullanacagım . hiç bir eksigi yok güncel cihazlardan . umarım istediginiz fiyata satarsınız . hayırlı satışar
  • takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Garantili cihaz takintisi olan arkadasim kabul edersen pm atarim
    Siz numaranizi gonderebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

Garantili cihaz takintisi olan arkadasim kabul edersen pm atarim
    Siz numaranizi gonderebilirmisiniz

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadaşım One x alacak ille fatura garanti olsun diyor bende sizin cihazı kabul ettirirsem aldırayım diyorum
    Cep numaranızıda gönderin ararım konuşuruz

• İlkay abi ile anlaştık, görüştük yarın alışverişimizi tamamlıyoruz Allah izin verirse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.