Şimdi Ara

satılık Htc One s (S4 işlemci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar son olarak indirim yapıyorum bu haliyle yani kayıtsız olarak almak isteyene 890 TL ye bırakacağım. Yarın arkadaşım umreden dönüyor onun pasaportuna kaydettirme şansım var. İsteyene birkaç gün içinde pasaport kaydını yaptırıp 115 TL pasaport kayıt vergisini ekleyip 1005 TL ye verebilirim. Satılmazsa da kullanmaya devam edeceğim.

Arkadaşlar yurtdışından getirtmiş olduğum HTC One S model cihazımı satıyorum. Türkiyede satılmakta olan One S lerle karşılaştırmayın. Türkiyede satılan modeller S3 işlemcilidir. Satmakta olduğum cihaz ise 1.5 Ghz hızında çalışan ve 28 nm mimarisi ile üretilen S4 işlemcili modeldir. Eklediğim fotoğraflardan da S4 işlemcili olduğunu görebilirsiniz.

S4 işlemcili olmasının getirdiği avantajlar; cihazın şarjı normal kullanımda rahatlıkla 2 tam gün gitmektedir. Çok yoğun kullanımda 1-1,5 gün gitmektedir. İşlemci performansı, 2 çekirdekli bir işlemci olmasına rağmen, 4 çekirdekli işlemcileri olan HTC One X ve Samsung S3'ten çok daha üstündür. Eklediğim fotoğrafta quadrant benchmark testinden aldığı puanı ve diğer cihazlarla karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Cihazın pasaport kaydı yoktur bu yüzden alacak olan arkadaşın yaptırması gerekmektedir. Bunun dışında cihazın en ufak bir problemi yoktur. Orjinal kutusunda ve orjinal aksesuarları ile gönderilecektir. Ayrıca yanında 2 adet silikon kılıf, 1 adet rubber kılıf göndereceğim. Ayrıca yine yutdışından getirttiğim orjinal siyah renk kasası mevcuttur. Kasası fotoğraflardan da görülebileceği gibi oldukça temizdir ancak ilerde bir çizilme vs olursa da vereceğim sıfır kasa ile değiştirebilirsiniz. Sadece bu orjinal kasanın bana maliyeti 100 TL dir. Diğer vereceğim aksesuarlarda 40 TL dir. Toplamda 140 TL lik hediye vereceğim yanında. Cihazın camında en ufak bir çizik dahi yoktur, ekran jelatini vardır. Cihaz üzerinde orjinal yazılımı mevcut ve cihaz rootlanmıştır. İstenirse custom romda kurulabilir. Ancak mevcuttaki 4.1 JB sürümü ile oldukça performanslı çalışmaktadır.
    Cihazı peşin parayla satmak istiyorum ancak üst model (HTC One X+, Samsung S3, Nokia Lumia 820) cihazlarla takas düşünebilirim. İsteyene komisyon farkını ekleyerek taksitli get açabilirim. İstediğim fiyat 915 TL dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 19 Mart 2013; 13:48:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilave fotoğraflar

• ilave

• hayırlı satışlar fiyat göremedim ama eksik mi okudum acaba
  • ok ekledim fiyatı

• indirime karşı takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.