Şimdi Ara

Satılık Htc Desire SV 8Mp Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 25.07.2013 tarihinde teknosa mağazasından tarafımdan alınmıştır.aldıgım telefonumu Satmak veya tks etmeyi düşünüyorum faturası mevcuttur
    telefon çift hatlıdır. 8 megapixel kamera 799 liaraya alındı herhangi bir donanımsal sorunu yoktur.

Not:
    Arkadaşlar telefonu aldığım gün benim eski telefonum normal büyük sim karttı.telefoncuya gidip ücret ödememek için yeni aldığım telefon micro sim desteklediği için kendim kestim ve sim1 < e kendim taktım çok küçük kestiğim için sim1 çalışmamaktadır alıcak arkadaşalr bilgisi olsun diye sölüyorum 2.ci telefonum olmadığı için garantiye veremedim açıkcası. ekranda görülmeyecek kadar kılcal çizik bulunmakda kasada sol üst köşede çok hafif kurşun kalem ucu kadar soyulma mevcut
    telefon 10 üzerinden 8 alır.

Resimler Eklenmiştir

400 TL << 375 Tl <<< 350Tl Son Fiyattır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansusuz -- 19 Şubat 2014; 5:04:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • sim 1 in neden çalışmadığını anlayamadım ben, içinde mi kaldı takılan sim yoksa zaten bozuk muydu?
  • oyle bi anlatmissin ki eee ne olmus simi taktiysan neyini yanlis anlayalim diye cevap veriyor insan kendi kendine... sim 1 deki.pinleri kirdin kisacasi bumu sorun? eger oyleyse bunu zaten garanti.karsilamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozansusuz kullanıcısına yanıt
    kardes kolay gelsin bana satacaktın bu cihazı tamam dedin cebimi de verdim sana sabaha göndercektin göndermedin aradım acmadın forumdan pm attım msj yollamadın s2 aldım suan bir arkadasım cihaz almak istiyor eger bu sefer gercekten satmak istiyorsan pm at ciddi alışveris yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlum_0121

kardes kolay gelsin bana satacaktın bu cihazı tamam dedin cebimi de verdim sana sabaha göndercektin göndermedin aradım acmadın forumdan pm attım msj yollamadın s2 aldım suan bir arkadasım cihaz almak istiyor eger bu sefer gercekten satmak istiyorsan pm at ciddi alışveris yapalım

cevaplandı

• istanbulda olsaydim ikinci bi tl olarak alirdim 10 gune kadar gelcm satilmazsa alirim umarim satilmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

istanbulda olsaydim ikinci bi tl olarak alirdim 10 gune kadar gelcm satilmazsa alirim umarim satilmaz

Kısmet pm den konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.