Şimdi Ara

SATILIK HTC A9 GRİ (ÇOK UCUZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM

CİHAZ 12.07.2016 TARİHİNDE HEPSİBURADADAN ALINMIŞTIR. GRİ RENK 2 GB RAM 16 GB HAFIZALI MODELİDİR. GARANTİSİ BİTMİŞTİR.

CİHAZ GENEL ANLAMDA TEMİZ KULLANILMIŞ OLUP BİRKAÇ UFAK DARBESİ VARDIR.

CİHAZI UYGUN FİYATA HATTA TUŞLU TELEFON PARASINA ELDEN ÇIKARIYORUM ÇÜNKÜ BATARYA VE ISINMA PROBLEMİ VARDIR.

BİLEMEDİĞİM BİR SEBEPTEN ÖTÜRÜ CİHAZ ISINIYOR VE BU DA BATARYAYA ETKİ EDİYOR BATARYAYI ÇABUK BİTİRİYOR. ÇÖZÜMÜNÜ BULURUM YEDEK TELEFON OLARAK VEYA MP3 ÇALAR OLARAK KULLANIRIM ( KULAKLIK SES KALİTESİ MUAZZAM) VEYA PARÇALARINI KULLANIRIM DİYEN ARKADAŞ VARSA CİHAZI ALABİLİR

FİYAT: 300 TL (KARGO DAHİL) İADE YOKTUR SORUNLARINI AÇIKÇA BELİRTTİM ARKADAŞLAR.

İLETİŞİM: 0 554 791 82 64 AYKUT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar. ben de 4 sene önce htc desire x kullandim sadece metal kısmı ısınma yapıyordu 2 kere garantiye verdim ısınma yapiyor diye. Bir sorun olmadığını. Telefon kendini soğutmak icin metal kısımları kullandığını soylediler. 2 sene sorunsuz bir sekilde kullandım. Muhtemelen telefonunuz kendini soğutmak için metal kısımları kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya ne kadar sürede bitiyor

sadece aktif kullanırken mi ısınarak bitiyor yoksa boşta ikende mi aynı durum sözkonusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.