İhtiyaçtan ötürü dizi, youtube, sosyal medya, stream veya bazen ana bilgisayarımda 2. monitörolarak ihtiyaçlarımı 1 yıldır aktif olarak karşıladığım AiO Bilgisayarımı satıyorum.
Ankara elden teslim tercihimdir. Ürün kullanılmıştır ve çalıştığım yerden satın aldım faturasını almadım. Bu nedenle garantisizdir. (Bilgisayar firmasında çalışıyor iseniz Arena Bilgisayar AŞ'den garanti servisi alabilirsiniz)
Ürünün 0 raici kampanya vs göre değişmekle birlikte 350usd civarındadır.
İstediğim fiyat 700TL'dir. Tekliflere açıktır. İrtibat için PM atınız.
Sistem özellikleri İşletim sistemi Android 4.3, Jelly Bean (4.4.2 güncellemesi yapıldı) İşlemci ailesi NVIDIA® Tegra® 4 işlemci NVIDIA® Tegra® 4 T40S Yonga kümesi ARM Cortex-A15 MPcore Form faktörü All-in-One Yönetim özellikleri Citrix XenMobile (30 ve 60 günlük deneme sürümü teklifi) Çevre koruma Düşük halojen; Arseniksiz ekran camı Bellek Bellek, standart 2 GB 800 MHz DDR3 SDRAM (1 x 2 GB) Depolama Dahili sürücü 16 GB eMMC Ekran ve grafikler Ekran 21,5 inç diyagonal IPS Full HD geniş ekran LED arkadan aydınlatmalı dokunmatik (1920 x 1080) Grafik Integrated NVIDIA GPU (72 cores)
Web kamerası Yerleşik mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası Genişletme Özellikleri Bağlantı noktaları 3 USB 2.0 1 USB 2.0 (geliş yönünde) 1 RJ-45 birleşik kulaklık çıkışı/mikrofon girişi 1 HDMI Genişletme yuvaları 1 SD ortam okuyucusu Ortam aygıtları Ses DTS Sound audio management technology, two integrated stereo speakers (2 W x 2 W), headphone-microphone combo out (disables integrated speakers) İletişim Ağ arabirimi Integrated 10/100 Ethernet Güç ve çalışma gereksinimleri Güç kaynağı 100-240 V, 50/60 Hz, 1,5 A (dahili) Çalışma ısısı aralığı 5 - 35°C Çalıştırma nem aralığı %25 - 80 RH Boyutlar ve ağırlık Boyutlar (G x D x Y) 53,1 x 8,25 x 36,6 cm Ağırlık 5,97 kg (Maksimum ağırlık) Güvenlik yönetimi Güvenlik yönetimi Güvenlik kilidi özellikliSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.