Şimdi Ara

SATILIK HP Pavilion 23xi & LG W2261VP-PF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    HP Pavilion 23xi 23" 7ms (VGA+DVI+HDMI) Full HD IPS LED Monitör (C3Z94AA) FİYAT: DİĞERİ SATILDIĞI İÇİN BUNU KENDİM KULLANACAĞIM... http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c3z94aa-pavilion-23xi-23-genis-ekran-ips-led-monitor.html?srt=UP

LG W2261VP-PF 21.5" 2ms (VGA+DVI+HDMI) Full HD LCD Monitör FİYAT : SATILDI...

İKİ MONİTÖRDE KUSURSUZDUR. İKİSİNDEDE ŞAHANE GÖRÜNTÜ VARDIR. HER İKİSİNDE DE HİÇ BİR KUSUR ÖLÜ PİKSEL FALAN YOKTUR. LG W2261VP GARANTİSİ BİTMİŞTİR. KUTUSU YOKTUR. HP Pavilion 23xi 21.05.2014 TE ALINMIŞTIR. FATURASI KUTUSU VARDIR. YAZMIŞ OLDUĞUM FİYATLAR SON FİYATLARDIR. HANGİSİ SATILIRSA DİĞERİNİ KENDİM KULLANACAĞIM. SATIN ALINAN MONİTÖRÜN YANINDA BİR ADET DVI KABLO VE BİR ADET HDMI KABLO VERECEĞİM. RESİM ÇEKİP EKLEMEYE FIRSAT BULAMADIM. ALICI OLAN ARKADAŞLAR PM DEN ULAŞIRSA WHATTSAP ÜZERİNDEN VEYA SİTE ÜZERİNDEN RESİM ÇEKİP GÖNDERİRİM. ALMA NİYETİ OLMAYANLAR KONUYA GEREKSİZ YORUM YAPMASIN LÜTFEN. ALANA HAYIRLI OLSUN.

SATILIK  HP Pavilion 23xi  &  LG W2261VP-PF  SATILIK  HP Pavilion 23xi  &  LG W2261VP-PF  SATILIK  HP Pavilion 23xi  &  LG W2261VP-PF

SATILIK  HP Pavilion 23xi  &  LG W2261VP-PF  SATILIK  HP Pavilion 23xi  &  LG W2261VP-PF

DÜKKANIMDAKİ DİĞER ÜRÜNLEREDE BURDAN BAKABİLİRSİNİZ. http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=830997
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 15 Mart 2015; 13:35:16 >

• hocam selam hp monitör hala satılık mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.