Şimdi Ara

SATILIK HP G5000 2. el bakmadan geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1GB RAM
    128 mb intel paylaşımlı grafik işlemci
    80 gb hdd
    dvd rw
    dvd rw double layer
    3 adet usb
    wireless
    s video çıkış
    harici ekran girişi
    ethernet girişi
    modem girişi
    mikrofon girişi
    hoparlör girişi
    bilgisayarım sorunsuz çalışmaktadır. Ankara Carrefour bimexten aldım ihtiyacım olmadığı için satıyorum yanında 100tl değerinde HP laptop çantasınıda vereceğim yarısı deri döşeme olan çanta tertemizdir alacak kişi kusur göremez..normal müzik dinleyecekler için kesinlikle ek bir hoparlöre ihtiyaç yoktur laptopun kendi hoparlörü tatmin edicidir.. Bilgisayarımda klavyenin shift j ve ctrl tuşları çıkmıştır ama shift ve ctrl tuşu zaten 2 tane olduğu için sıkıntı yaratmamaktadır. çıkan tuşların yerine dokunulduğunda zaten çalışmaktadır. ulusta 50 tl ye klavyesini değiştiriyorlar ama ben uğraşmak istemedim . bilgisayarda internete kolaylıkla girebilirsiniz işinizi çok iyi görecektir .. oyun olarak konuşursak eğer gta sanandreas gibi oyunları rahatlıkla oynatmaktadır vereceğim fiyat çok uygundur pazarlık payı vardır. ankara elden içi satış yapmayı düşünüyorum sonuçta elektronik bir alet olduğu için bakmadan almamak lazım ama ben bilgisayarıma güveniyorum eğer şehir dışı almak isteyen olursa ptt ile kapıda ödeme olanağı olabilir. laptopun yanında laptop klavyesi ve bataryası verilecektir bilgisayarda gözle görülür bir çizik vb yoktur alacak kişiye hayırlı olsun (isteyen kişilere fotoğraf gönderilebilir)

0542 667 01 32

300 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco06 -- 4 Ağustos 2012; 16:24:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatını yazarsan ilanın dikkat çeker
  • 300 tl hocam mesajlarınıza cevap verilicektir 0542 667 01 32

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır ve 2.el ramler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.