Şimdi Ara

#SATILIK# HiS ICEQ4 HD4850 Turbo 'UV hediyeli'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Kart referans 4850'den oldukça performanslıdır hatta bir çok testte, bir 4850 kadar güç tüketip 4870'i bile geçmektedir .
    Kart forum üyesi MillionDollarsMan'den alınmıştır .Sağolsun kendisi sıfır almış tertemiz kullanmış bende aynı temizlikte muhafaza ettim .
    Kutulu ve Tertemizdir soğutucusu muazzam sessizlikte ve başarılıdır Alana hayırlı olsun şimdiden

"Fiyat 99Tl"
    http://www.hisdigital.com/un/product2-28.shtml

Kart UV ile böyle oluyor foto kendi çekimimdir çıplak gözle daha yanıcı görünmektedir .Kart için kısa bir süre önce 30Tl karşılığında aldığım kasa modifiye malzemesi UV Hediyemdir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 26 Mart 2014; 23:09:31 >

• şu resimleri biraz daha küçültüp koysanız 1280x720 den büyük olmasa iyi olur
    27" bile olsa monitörüm ............sığmıyor :)

4870 ini kullanmıştım veda etmek zor gelmişti, görsel ve çekicilik olarak en iyi soğutma dizaynına sahip (şahsi fikrim)
    uv ile hiç denememiştim, kasa anlayışımızıda değiştirirsek o zaman bu gibi özellikler anlam kazanır
    40-50 tllik kasalara tıkıştırıyorlar bütün donanımı, yer kaplamasın diye küçük ve penceresiz alıyorlar, bu güzelliklerden mahrum oluyorlar

not: ben kasa kullanmıyorum, açık (uzay) sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 5 Mart 2014; 15:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

şu resimleri biraz daha küçültüp koysanız 1280x720 den büyük olmasa iyi olur
    27" bile olsa monitörüm sığmıyor :)

4870 ini kullanmıştım veda etmek zor gelmişti, görsel ve çekicilik olarak en iyi soğutma dizaynına sahip (şahsi fikrim)
    uv ile hiç denememiştim, kasa anlayışımızıda değiştirirsek o zaman bu gibi özellikler anlam kazanır
    40-50 tllik kasalara tıkıştırıyorlar bütün donanımı, yer kaplamasın diye küçük ve penceresiz alıyorlar, bu güzelliklerde mahrum oluyorlar

not: ben kasa kullanmıyorum, açık (uzay) sistem

Hocam fotograflar sizde nasıl görünüyor bilmiyorum ama bende normal görünüyor :)
    Haklısınız hocam sadece görsellik ve çekicilik olarak değil aynı zamanda soğutma olarakta en başarılı diyebiliriz .
    Elimde böyle UV'a duyarlı bir kart var ve neden UV alıp merağımı almayayım dedim ve geçtiğimiz günlerde 30Tl ye UV aldım ve kart şenlendi gerçekten denemeye değermiş :)
    Veda etmek gerçekten zor hele böyle özel bir kartınız varsa üstelik bu temizlikteyse satmaktan vazgeçip Vitrine süs olarak koyası geliyor insanın :)
    Zaten satılmassa ikinci kart olarak elimde tutacağım hala çok iyi bir kart, yeni çıkan oyunları medium ayarlarda 30fps üzeri gümbür gümbür oynatıyor kıyamıyorum da ztn satmaya bakalım ne olacak

• Hayırlı satışlar kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol28

Hayırlı satışlar kardeşim

Çok teşekkürler kardeşim eksik olma sağolasın
  • Guzel kart ayrica uv iyi gitmis :) hayirli satislar.

• Teşekkürler .açık kasalarda çok güzel bir görüntüsü var gerçektende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtgorkem42

PM

Yanıtlandı ödeme bekleniyor

• Tarafımca alınmıstır :) odeme yapıldı karsı tarftan cevap beklıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtgorkem42

Tarafımca alınmıstır :) odeme yapıldı karsı tarftan cevap beklıyorum ...

Satilmistir .Hayirli olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.