Şimdi Ara

Satılık His HD6950 2GB (440tl) ( satildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    satıldı

Arkadaşlar 2. ekran kartımında aynı olmasını istediğim için his marka hd6950 (referans tasarım) imi satıyorum . şuan sisteminde takılıdır. 27nisan2011 de vatan bilgisayardan aldım . herhangi bir sorunu yoktur . hd6970 shader açık haldedir...Takas vs vs düşünmüyorum !
    forumdaki ilk satışım olduğu için referansım yok . istanbul içi avrupada el den teslim ederim ... kutu , cd , cf köprüsü ve faturasını vermiyeceğim ! arzu ederse faturanın fotokopisini verebilirim. faturayı vermeme sebebim, fatura benim diğer bileşenleriminde faturası...
    Aydın Pürçek : 0532 706 84 04

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 29 Ocak 2012; 21:40:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Fakat fotoğrafları [simage][/simage] yapsan iyi olur
  • "kutu , cd , cf köprüsü ve faturasını vermiyecem " Cümleden anladığım sadece kartı göndereceksiniz? Yoksa kutusu cd cf köprüsü ve fatura fotokopisinimi göndereceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Hayırlı satışlar. Fakat fotoğrafları [simage][/simage] yapsan iyi olur

Eyvallah, yaptım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

"kutu , cd , cf köprüsü ve faturasını vermiyecem " Cümleden anladığım sadece kartı göndereceksiniz? Yoksa kutusu cd cf köprüsü ve fatura fotokopisinimi göndereceksiniz?

cf köprüsünü kullanıyorum vermiyeceğim.
    cd sini bulabilirmiyim bilmiyorum.
    Fatura olayını anlamadım ilk aldığım hd6950 sıcaklık sensoru bozuktu ayıplı maldan iade edip , yeni bir hd6950 verdiler. verirkende fatura yerine sarı bir kağıt aldım. üzerinde ürün değişimi yazıyor . bunun faturası ilk toplattığım pc nin içindeki faturamı? yoksa iade değişim kağıdımı ? bilemiyorum açıkçası ... eğer ürün değişim kağıdı , ürünün faturası ise bu kağıdı verebilirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 29 Ocak 2012; 18:41:54 >

• Satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 29 Ocak 2012; 21:40:55 >

• Güzel fiyat güzel kart, beklese şaşardım zaten.Hayırlı olsun alana satana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embayo -- 29 Ocak 2012; 22:10:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.