Şimdi Ara

SATILIK HIS HD6750 [ANKARA İÇİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yedek olarak bulundurduğum HIS HD 6750'yi ihtiyacım kalmadığı için satışa sunuyorum. Dx11 destekli olduğu için sürücü desteği vardır ve güncel oyunları oynatmaya devam etmektedir. Bf3'ü yüksek-ultra ayarlarda ve Gta5'i orta ayarlarda gayet akıcı oynatmaktadır. Kart aşağıda görüntüsü olan modeldir. Kutusu yoktur ama başka bir kartın kutusuna konarak verilecektir. Satış yalnızca Ankara içi, elden teslim nakit olarak yapılacaktır. Fiyat: 110 -> 100 liradır.

Şu da kartın kendi gpu-z görüntüsü:

PM'den ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Ağustos 2015; 1:06:13 >

• Hocam bu fiyata 5770 ler satılıyor bence fiyatta ufak kırpmalar yapar yada kargo dahil dersen satma şansın daha da artıcaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Hocam bu fiyata 5770 ler satılıyor bence fiyatta ufak kırpmalar yapar yada kargo dahil dersen satma şansın daha da artıcaktır...

Tavsiye için teşekkür ederim. :) Ancak uzun süredir 5770 görmüyorum. Zaten bu kart da onun pek gerisinde değil. Ayrıca 5000 serisi direk olarak bu kartlardan 1 - 1,5 yıl yaşlıdır. Çünkü onlar 2009-2010 üretimidir. Kartın fiyatını ise genel olarak bu kartın üzerindeki modellere ve performans olarak muadili olan eski kartlara göre belirledim. Şuan 2 yıldır sürücü yüzü görmeyen ve dx11 desteği olmadığı için yeni oyunları oynatamayan 4870'lere 100 lira istenirken benim bu karta 110 lira demem çok garip olmamalı. Ayrıca belirteyim, kart uzun süre kullanılmadan durdu. Şimdi de dahili vga olan bir sisteme geçtiğim için gerek kalmadığından satıyorum. :)

Gerçekten alacak biri çıkarsa zaten kart satılacaktır. ;) Satılmazsa da dursun bir kenarda, zaten kaç zamandır duruyor. :)

• Fiyat güncellenmiştir.
  • Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki gündür bir ölücü furyası başladı, garip teklifler geliyor. Arkadaşlar, karta benim istediğimin üzerinde fiyat veren de oldu sağolsun (mesajı buraya koymuyorum ama ölücü mesajları devam ederse koyarım), ancak şehir dışına göndermemi istediği için vermedim. Hani bunun bilincinde olarak mesaj atarsak sevinirim. Yani herkes neyin ne olduğunu biliyor. Kimse zorla bir şey alıp satmıyor, o yüzden ölücüler ilanımdan uzak dursun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM
  • sahibinden GET yapar mısınız?
    haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leeen

sahibinden GET yapar mısınız?
    haber bekliyorum

Ne yazık ki yalnızca Ankara içi satıyorum.
  • mamad kullanıcısına yanıt
    sanal pazar veya sahibinden get yapsan hemen bu gün işlemi bitirsek keşke.

neyse senin tercihin. hayırlı satışlar...
  • Ürün tarafımdan alınmıştır.Güzel alışverişti teşekkürler.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 31 Ağustos 2015; 14:15:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.