Şimdi Ara

SATILIK HIMEDİA Q10 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı yaklaşık 1 ay önce bir kullanıcıdan sıfır açılmamamış kutu olarak aldım.
    yurdışı cihazdır. İstanbul da olanlar gelip test ederek alabilirler.
    Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz.
    fiyatı 650 liraç

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selamlar benim panel philips puk7100 55 inç 2015 model,4k yayını normal izliyoruz fakar geçen hard diske 4k film attırdım 10 tane birini bile izleyemedim kendi playerinden bi tanesini dona dona açtı,ben o hard diskimdeki filmleri kendi tv me 4k playere bağlayarak deneyip alabilirim yoksa,ben hardiski senin tv de denesem orda açabilir ben bilemem benim tv de açar mı açmaz mı he derseniz ki ben gelirim açarsa filmleri satın almak zorundasınız,başım gözüm üstüne
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

selamlar benim panel philips puk7100 55 inç 2015 model,4k yayını normal izliyoruz fakar geçen hard diske 4k film attırdım 10 tane birini bile izleyemedim kendi playerinden bi tanesini dona dona açtı,ben o hard diskimdeki filmleri kendi tv me 4k playere bağlayarak deneyip alabilirim yoksa,ben hardiski senin tv de denesem orda açabilir ben bilemem benim tv de açar mı açmaz mı he derseniz ki ben gelirim açarsa filmleri satın almak zorundasınız,başım gözüm üstüne

ok görürsem söylerim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aykutx kullanıcısına yanıt
    aldım bi player hepsini oynatıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.