Şimdi Ara

(SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone 6+ Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Türkiye garantisinde 6 ay daha garantisi bulunan sıfır değişim cihazıdır. 16 GB ve space grey rengindedir. Üzerindeki jelatini dahi çıkarılmadı ve denemek için dahi olsa kullanılmadı ve etkinleştirilmedi.

    İstanbul Akasya Apple Store’da değişimi yapıldı. Faturası ve kutusu mevcuttur. Tercihe göre Apple Store’da garantisini ve söylediğim bilgileri teyit ederek de satışı tamamlayabiliriz. Malum sitelerde sıfırlanmış ve ucuza satılan cihazlarla karıştırmayın, tamamen kullanılmamış yorgunluğu olmayan jelatini kutusunda sıfırlanmış değil sıfır üründür. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10, en ufak bir ciziği dahi bulunmamaktadır. Ücret 2150 TL'dir.

    (SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)(SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)(SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)(SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)(SATILIK) Hiç Kullanılmamış iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili)



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.