Şimdi Ara

SATILIK HARMAN KARDON M8 AZ SIKINTILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ELIMDE BULUNAN HARMAN KARDON M8 I SATMAK ISTIYORUM
    KUTUSU ICERIGI TAMDIR NORMAL HTC KULAKLIGI VARDIR 2 ADET KILIF ILE BIRLIKTE VERILECEKTIR
    CIHAZ COK TEMIZ OLUP 10 UZERINDEN 9.5 RAHAT ALIR
    CIHAZIN SIKINTISI INTERNET GIDIYO 1 DAKKA SONRA MESELA GERI GELIYOR BAZEN ARAYAN KISILER ULASILAMIYO DIYOR BANA CEKIM HEP VAR AMA OYLE OLUYO şebeke problemi var heralde ANLAYAN BIRILERI VARSA HALLOLABILIR BELKI YAZILIMSAL HERALDE PROBLEM BILEMIYORUM BASKA SIKINTISI YOKTUR RESIMLER WHATSAPTAN ATILIR 0505 906 2828 NUMARAM FIYAT 800 TL ISTIYORUM DEDIGIM SIKINTI YUZUNDEN MAKUL TUTTUM FIYATA ALANA HAYIRLI OLSUN
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrince -- 17 Ağustos 2015; 16:17:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: emrince

SLM ELIMDE BULUNAN HARMAN KARDON M8 I SATMAK ISTIYORUM
    KUTUSU ICERIGI TAMDIR NORMAL HTC KULAKLIGI VARDIR 2 ADET KILIF ILE BIRLIKTE VERILECEKTIR
    CIHAZ COK TEMIZ OLUP 10 UZERINDEN 9.5 RAHAT ALIR
    CIHAZIN SIKINTISI INTERNET GIDIYO 1 DAKKA SONRA MESELA GERI GELIYOR BAZEN ARAYAN KISILER ULASILAMIYO DIYOR BANA CEKIM HEP VAR AMA OYLE OLUYO ANLAYAN BIRILERI VARSA HALLOLABILIR BELKI YAZILIMSAL HERALDE PROBLEM BILEMIYORUM BASKA SIKINTISI YOKTUR RESIMLER WHATSAPTAN ATILIR 0505 906 2828 NUMARAM FIYAT 800 TL ISTIYORUM DEDIGIM SIKINTI YUZUNDEN MAKUL TUTTUM FIYATA ALANA HAYIRLI OLSUN
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Arkadaşın satacağı yok ya da çok önemli işi var bugün 30 kere aradım mesaj attım. Akşam saat 5 den 11 e kadar bakmadı telefonuna . Beni bekletti bide hemşerim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDWaTCHeR -- 15 Ağustos 2015; 23:54:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.