Şimdi Ara

SATILIK HALF LIFE 2 tOB [PS3]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Half Life tOB Kutulu, kitapçıklı 40 YTL

* Aşağıdaki fotoğraflar oyunların kendilerine aittir. (Resim üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHoLoG -- 6 Ekim 2008; 12:03:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• özel mesajlar cevaplandı.

• ilan günceldir, takas opsiyonu kalkmıştır. Satışa GTA4 eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHoLoG -- 2 Ekim 2008; 22:14:29 >

• Satışa devam...

• üstad gta 4 ne kadar ? ve oyun kitapçıklı ve haritalı mıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: West Coast

üstad gta 4 ne kadar ? ve oyun kitapçıklı ve haritalı mıdır ?

Ürünü oynarım düşüncesiyle aktif satıştan çekmiştim. Kutulu, kitapçıklı ve haritalı. Talep ettiğim tutar ise 65 YTL.

• üstad ben öğrenci adamım o kadar nasıl bulurum zaten gta 4 oynamak için can atıyorum eğer istanbuldaysan 60 liraya bakırköyden alabilirim Artık sende yaparsın bir büyüklük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

üstad ben öğrenci adamım o kadar nasıl bulurum zaten gta 4 oynamak için can atıyorum eğer istanbuldaysan 60 liraya bakırköyden alabilirim Artık sende yaparsın bir büyüklük

ö.m. atayım dedim ö.m. kapalı *-)

Canım oyunun bana maliyeti 68 lira. Piyasası da bu civarda. 60'a ya kitap yok ya harita ya da medya çizikli. (Temiz olanlarda vardır mutlaka genel gördüğüm bu). Oyunu oyna(ya)madım (henüz sıra gelmedi). Oynamış olsaydım 60'a verirdim. Bakırköy bana yakın. Haznedar daha da yakın. Ancak oyunu aktif satıştan çektiğim için yanımda değil. Yarın getirebilirim en erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHoLoG -- 7 Ekim 2008; 16:30:09 >

• abi bende ancak hafta sonu alabilirim okuldan çok geç çıkıyorum hafta sonu sana uyarsa oyuna 60 lira dedim ama madem ki ısrarcısın 65 liraya alırım dediğin gibi olsun ne diyeyim
  • quote:

abi bende ancak hafta sonu alabilirim okuldan çok geç çıkıyorum hafta sonu sana uyarsa oyuna 60 lira dedim ama madem ki ısrarcısın 65 liraya alırım dediğin gibi olsun ne diyeyim

Özel mesajın kapalı. Özel mesajdan nerede oturduğunu tam olarak belirtirsen teslim alabileceğin bir adrese gönderebilirim bel ki! (kargoyu kastetmiyorum)

• Üstad elden alsam daha iyi olur çünkü özel mesajda benim hata var olmuyor. en iyisi ben hafta sonu elden alayım sizden. bu arada oyunun bölge kodu nedir ?
  • quote:

Üstad elden alsam daha iyi olur çünkü özel mesajda benim hata var olmuyor. en iyisi ben hafta sonu elden alayım sizden. bu arada oyunun bölge kodu nedir ?

Bölge kodunu bilmiyorum desem. Akşam bakıp cevap verebilirim. Benim açımdan sakıncası yok dediğim gibi. Evde durmasının bana bir zararı yok.

• tamam o zaman üstad yarın ben konuyu tekrar güncel hale getiririm. sen yeterki bölge kodunu yaz buraya Son olarak ( saçma olacak ama ) jelatinli mi peki oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 7 Ekim 2008; 17:02:16 >
  • quote:

tamam o zaman üstad yarın ben konuyu tekrar güncel hale getiririm. sen yeterki bölge kodunu yaz buraya Son olarak ( saçma olacak ama ) jelatinli mi peki oyun

Tamam baktığım zaman yazarım yazmasına da, PS3 oyunlarında bölge kodu sorunu yok ki? Oyunun ön kapak fotoğrafı ilanda var. Jelatinli konusunda kendi sorunuza yorumunuzu yapmışsınız zaten Oyun sıfır değil. Ben oynama fırsatı bulamadım. Misafirim Assasins Creed ve Burnout'dan fırsat vermiyor oynamaya.

• evet ama oyunlarda bölge kodu oyunun dil sorununu gideriyor yani ikinci bölgeyse avrupa için olduğu için ingilizce falan bulunuyor. tutupta sizden ikinci bölge olacak diye bişey söylemiyorum sadece üçüncü bölge olsa bile ingilizce seçeneği var mı onu öğrenmek için sormuştum
  • quote:

evet ama oyunlarda bölge kodu oyunun dil sorununu gideriyor yani ikinci bölgeyse avrupa için olduğu için ingilizce falan bulunuyor. tutupta sizden ikinci bölge olacak diye bişey söylemiyorum sadece üçüncü bölge olsa bile ingilizce seçeneği var mı onu öğrenmek için sormuştum

Oyun ingilizce canım, o konuda sorun yok. Alırken dikkat ediyorum oyunun diline. Dediğim gibi bölge koduna bakarım. Burada belirtirim...

• peki çok teşekkür ederim ilginiz için ben hafta sonu sizden alacağım oyunu bir aksilik çıkmazsa
  • quote:

peki çok teşekkür ederim ilginiz için ben hafta sonu sizden alacağım oyunu bir aksilik çıkmazsa

Satışta olmadığı için teklif gelmez zaten. Gelirse de oyun size rezerve.

• teşekkürler detayları oyunun bölge kodunu siz buraya yazdıktan sonra yine konuşuruz
  • quote:

teşekkürler detayları oyunun bölge kodunu siz buraya yazdıktan sonra yine konuşuruz

Ürün kutusu üzerinde bölge kodu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Ancak %70 - 1. Bölgeye ait (NTSC-U). Değerlendirme ESRB kurumu üzerinden yapılmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.