Şimdi Ara

Satılık Gtx & Rx serisi ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    6x PNY gtx1060 6gb 1500₺
    1x PNY gtx1080(tek fanlı, yurtdışı) 2600₺
    1x MSI gtx1070 armor 2600₺ 09.02.2017 faturalı.
    1x MSI gtx1060 6gvt oc 1800₺
    1x MSI 1070ti 3100₺
    4x EVGA gtx1050ti ssc 1150₺
    2x ZOTAC gtx1050ti oc 1100₺
    1x ASUS gtx1050ti exp.(yurtdışı) 1000₺
    1x igame gtx1050ti vulcan u(yurtdışı) 1000₺
    1x MSI gtx1050ti gaming 1100₺
    1x ASUS gtx1050ti cerberus 1100₺
    1x GIGABYTE 1050ti windforce 1100₺
    4x sapphire rx580 nitro+ spec. Ed. 1400₺(Kutusuz) 20.12.2017 faturalı.
    5x XFX rx580 gts ed. 1400₺

Kartlar miningde kullanılmıştır. Yaklaşık 10 aylık kartlardır. Son 3 aydır kullanılmamaktadır.
    Sıfırı şu kadarcılar uzak durabilir.
    Takas şimdilik düşünmüyorum. Temiz kartlardır. Aksi belirtilmedikçe Garantili kutulu kartlardır. Mining kartları kötüdür diyenler teklif bile yapmazsa sevinirim. Çünkü saçma şeylerle fiyat düşecek değilim. Hepimiz biliyoruzki bunu diyenlere 1000₺ye 1080 versek havada kaparlar :)
    İstanbul/Ataşehir
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehovah -- 24 Aralık 2018; 22:58:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mining kartları daha uygun fiyatlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim neyi kaça kapar bilmem de, oyun sisteminden çıkandan, hatta indirimli dönemlerindeki sıfır fiyatından bile daha pahalı mining kartlarını burada kimse kapmaz ona eminim. "Sıfırcılar uzak dursun", hmmm, haklısınız tabi, hiç referansı olmayan bir üyeden sıfır fiyatına mining kartı almak dururken sıfırı kim ne yapsın?
    1050ti ları bile 1100 liraya ilana koyan birinin 1000 liraya 1080 versem kaparsınız diye varsayımlarda bulunması da ayrıca iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 28 Aralık 2018; 7:9:2 >
  • Sıfırı şu kadarcılar yine toplandı :)

Boşuna donanım haber ölücüleri demiyoruz :) 1100₺ lik o evganın sıfırını 1400e almaktan alıkoyan nedir sizi?

Sırf bizim ülkenin pazarlık muhabbetine zaten herkes yüksek yazar. Ben o 1050ye 300₺ yazsam onada pazarlık yapacaksınız :) daha neyin muhabbetidirki :)

Alanla zaten pazarlığımızı insanca yapıp alım satım yapıyoruz :)

Benim tercihimde zaten elden satış. Kargo ve şehir dışına gönderim yapıp iki taraflı sıkıntı olmasınıda istemem.

Ayrıca mining kartı diyip fiyat kırmaya çalışmak harikadır. Ama oyuncuların kartlarında türlü sıkıntı çıkarken mining kartında azami fan sıkıntısı çıkar :)

Buyrun gidin sıfırını alın arkadaşlar :) yada oyuncu kartı alın elinize vurmuyoruzki :)

Burada satış yapmadım diye kusura bakmayın size 300₺ye kart satamıyoruz :)

• Xfx rx 580 ki sistemi 1900 e pazarlıklı satan arkadaş vardı ama siz bilirsiniz.hayirli satışlar.tabi mümkünse 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehovah

Sıfırı şu kadarcılar yine toplandı :)

Boşuna donanım haber ölücüleri demiyoruz :) 1100₺ lik o evganın sıfırını 1400e almaktan alıkoyan nedir sizi?

Sırf bizim ülkenin pazarlık muhabbetine zaten herkes yüksek yazar. Ben o 1050ye 300₺ yazsam onada pazarlık yapacaksınız :) daha neyin muhabbetidirki :)

Alanla zaten pazarlığımızı insanca yapıp alım satım yapıyoruz :)

Benim tercihimde zaten elden satış. Kargo ve şehir dışına gönderim yapıp iki taraflı sıkıntı olmasınıda istemem.

Ayrıca mining kartı diyip fiyat kırmaya çalışmak harikadır. Ama oyuncuların kartlarında türlü sıkıntı çıkarken mining kartında azami fan sıkıntısı çıkar :)

Buyrun gidin sıfırını alın arkadaşlar :) yada oyuncu kartı alın elinize vurmuyoruzki :)

Burada satış yapmadım diye kusura bakmayın size 300₺ye kart satamıyoruz :)
    Öncelikle içiniz rahat olsun, ben kartlarınıza talip olmadım, olmam da. Zira madenci kartlarını tercih etmem, hele uçuk fiyatlı olanlarını.

Pazarlık ver diyorsunuz, pazarlık payınız ne kadar acaba, ürün başı yüzde 40 falan mı :)

Mining kartlarında fan harici sıkıntı çıkmaz diyorsunuz, nereden biliyorsunuz? Mining kartını ilaveten 3-5 yıl kullandınız mı? Ya da sattığınız kartlar bir gün lehim atarsa sorgusuz sualsiz iade mi alacaksınız? Normalde günde 3-4 saat çalışan bir kartın aylarca aralıksız olarak günde 24 saat çalışmasının sadece fanları yıprattığı kanaatine nereden eriştiniz?

Hala 300 lira falan demişsiniz bir de, yok forum yok, ölücüler, yok sıfırcılar, tuhaf tuhaf beyanlar. O paraya indirim dönemlerinde sıfırını bulmak mümkün dedim ve iddiamın arkasındayım. Kartlarınızın miningsiz olanlarının ikinci elde daha ucuz bulunabileceğini söyledim ve o iddiamın da arkasındayım. Yalancı çıkartın mesajımı kaldırayım hodri meydan. Esas ölücülük, yıpratılmış bir ürünün piyasa fiyatından düşük olması gerektiğini söylemek midir, yoksa mining yapıp yıpratarak parasını çıkarttığı kartı piyasa fiyatına satmaya çalışmak mı orası da tartışılır.

Bu mesajları yazmamın sebebi sadece ve sadece bilmeyen bir garibanın canı yanmasın diyedir. Yoksa isterseniz beşer bin lira yazın kartlarınıza, hiç umrumda olmayan bir ilan.

• Sizin alıp günde 4 saat 85 derecede çalıştırdığınız kartları madenciler 65ten yukarıda asla çalıştırmazlar(vardır kendini bilmez elbet). Elinizi 85derece suda 4saat bekletin birde 65derecede bekletin bakalım fark neymiş. O zaman neden lehim attığını anlarsınız. Reball yapılmış mining kartı yokken oyuncu kartı boldur. Biz sermaye gördüğümüz için dikkat ederiz. Oyuncu/mining kartı farkı eskilerdeki galerilerin alırken “boyalı bu ya” para etmez deyip ucuza alırken satarken “boya abi bişey olmaz” diye fahişten itelemesiyle aynı şey. Şimdilerde galericiler nasıl boyadan ucuza kapatamıyorsa sizde maalesef bu yöntemle ucuza alamazsınız.

Garantili kartta nasıl yaptırıyorsanız bunlarında garantisiyle yaptırabiliyorsunuz. Satıp bozulunca garantili kartı alıp kendi yapan birinide görmedim.

Dediğim gibi sizi sıfırını almaktan alıkoyan yok. Alın sıfırını satın :) almayacaksanız zaten yorum yapmak tamamen abestir. Almam deyip yorum yapmak “aa ucuza kapatırsam alayını alırım” ın türkçesidir :)

Dediğim gibi siz sıfırını alın. Yahut bolca oyuncu kartı çekin. Belki bu yazılarınızdan 3-5 kart düşürürsünüz hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evga gtx1050ti ssc yi mesela baz alıp araştırın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kado020

Xfx rx 580 ki sistemi 1900 e pazarlıklı satan arkadaş vardı ama siz bilirsiniz.hayirli satışlar.tabi mümkünse 😁
    İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Satış yapıyorum şükür. Burasıda en son ilan yazdığım yerdir. Kusura bakmayın kimseye 500e satıp köşede 1000e satması için para kazandıramadım üzgünüm bu yüzden. Buradan alacak olanlar yazar. Ayrıca mining kartı toplayıp oyuncu kartı diyede satmıyoruz :) burada bir ilan vardı aynı böyle. İlanı gördüm, bariz mining kartı ve sistemi. Sadece tek kartla koymuş :) bunun mining sistemi olduğunu anlamamak özür gerektirir. Bir çok kişide benden ucuza alıp cafe ve müşterilerine üzerine 100-200koyarak oyuncu sistemi olarak satma peşinde.

Şükür çoğu kartımı sattım. Bunlarda ne zaman satılırsa. Bi aciliyetim yok yani :) arkadaşların bahsettiği fiyatlar yerine kırarım daha iyi :) üzgünüm sizler adına sevgili arkadaşlar.

• jehovah J kullanıcısına yanıt
    "Almam deyip yorum yapmak “aa ucuza kapatırsam alayını alırım” ın türkçesidir :)"

Evet evet eminim öyledir. Piyasa fiyatının bile üstüne verilen mining kartlarına özel bir ilgim var çünkü benim.

Alıcı olsam özel mesaj atarım, forumu hiç bilmediğin her halinden belli. Neredeyse mining kartı sıfırdan iyidir diyecek, sıfır fiyatını bile aşacaksın. Elindekileri bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun, öyle olmadıklarını zamanla anlarsın. Ürünlerin fiyatlarına yönelik eleştiriler o kadar ağırına gidiyor ki ikidir şahsi karşılık veriyorsun. Yok ölücüler, yok havada kaparsınız, yok bilmem ne. Bu bakış açısıyla her hangi bir forum üyesine bir tanesini satabilirsen öp de başına koy. Daha muhattap olamayacağım, ilanı güncelle dur aylarca.
  • Şuan bile sana bile o fiyata versem havada kaparsın :)

Neden zoruma gitsin ki? Zoruma giden tek şey ölücülere bunu istediği fiyattan satmak olurdu :)

Zaten beni tanısan o fiyattan satacağıma kıracağımı bilirdin :)

Niye zoruna gitti peki verdiğim örnek? Çünkü ölücülüğünü anında çürüttü :)

Sende zihniyetindeki herkeste örneğimin epey geçerli oldupunu biliyor. Zorunuza giden bedavadan alamamak :) o yüzden her yere yorum yapma ihtiyacındasınız :) sayenizde literatüre donanımhaber ölücüsü tabiri girdi daha ne olabilirdi ki :)

Sen sıfır al kardeşim. Eline vuran mı var? Yada git daha ucuza al kelepçemi takıyoruz?

Bu fiyattan alan gelir almayan gelmez zaten. Kusura bakma sana ucuzdan mining kartı diye satıp dükkanınızda oyuncu kartı diye daha pahalıya sattırmak gibi niyetim yok.

Üzgünüm ölücülük levelinize yetişemiyorum :)

Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

İlle burada satılır diye bişey yok :) acelemde yok o yüzden fiyat sorunumda yok :)
    En son evga 1050ti ssc fiyatını araştırıyordun sıfır olarak. İşine gelmeyenleri böyle es geç :)
    Herkes açar bakar her ürünün sıfırına zaten. Senin kelimelerinle o kartın sıfırı 800₺ olmuyor maalesef:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehovah -- 4 Ocak 2019; 21:58:23 >

• jehovah J kullanıcısına yanıt
    Neden hemen ilk yoruma sinirlenmişsiniz kartlar tamamen sizin dediğiniz gibi dahi olsa,enaz sizin kadar titiz olduğunu söyleyen onlarca satıcı var,neredeyse sizin yarı fiyatınıza üstelik getle satanlar,kendi garantisinden başka satıcı garantili istediğiniz fiyata satın satabiliyorsanız.
  • XFX rx580 gts ed. 1400₺

Bu kartı sahibinden'de getli 875 liraya toptan satan miningci arkadaş var, kutulu faturalı garantili (elinde 80 küsur adet var).

İlan sahibi arkadaşımız reel piyasadan biraz uzakta sanırım, ya da başka bir stratejisi var. Piyasada arz talep ile oluşmuş bir fiyat dengesi söz konusu zaten. Bu fiyatlar biraz zor alıcı bulur. Tabi ürün kendisinin, kendi bilir.
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sinirlenme sebebim buradaki bazılarının tutumu. Elbette ben yalanda söyleyebilirim. Buna inanmasını beklemiyprum zaten. Ama hepimiz biliyoruzki bu tipler bu yazıların ardına daha bi ucuza kapatma hevesinde. Benden miningli kartı alıp oyuncu diye satan onlarca insan gördüm farklı yerlerdede. Bunlarında amacı belli elbette. Yoksa ben verdiği fiyatada sinirlenmem. İsteyen teklif yapar. Ancak ben almayacağım ürüne asla teklif yapmam. Teklif anlayışımda genel manada %30-40 eksiğidir. Duruma / fiyata göre artıp azalabilir. Ancak bu arkadaşlara 500₺ye satıp başkalarına 1000₺ ye satmalarınada izin vermem anlamsız olur. Belki düşündükleri gibi acil nakit ihtiyacım olsa bi ihtimal.. o da olmayınca arkadaşların işine gelmiyor. Bakın dediğimin arkasındayım. Biri ilan açsın mining kartı desin 1000₺ istesin. Ona bile pazarlık yapacak kadar ölücüler :) hadi yapsın 800₺ versin 1080e. Şimdi şu almam diyen sevgili akıllı arkadaşlarımız kapılarda yatar ucuza kapattım diye :)

Buranın zihniyetini az çok hepimiz biliyoruz.

Dediğim gibi buradan daha hiç alış satış yapmadım. Yapmayıda düşünmemiştim açıkçası. Çok gerek yok. 5ay beklerim kendi fiyatıma satarım. Satamasamda canım sağolsun. Bunların fiyatına satacağıma kırarım :) ne onlar nasiplensin ne ben :)

Benim zihniyetim budur üstad :)

• ABSOLUT kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz hocam 80 kartı birden. Tüm kartları alınca o fiyatlara 40-50kartta herkes iniyor zaten. Buyrun 80 kartı birden alın 800₺ ye. Engel olan yokki.

Eve topraktan giremiyorsan yapılı ev fiyatına alırsın.

Fiyat ve piyasa dengesi dediğiniz gibi bu yönde.

Ticarette altın kural malı alırken kazanırsın. Kusura bakmayın ama 80 kartı alamıyorsanız 80kartın toplu giyatını baz almak çok anlamsız olur. Kaldıki ben sıfırı 1400diye 1350₺ demiyorum tek alacak kişiye.

Dediğim gibi ben almayacaksam ne yorum yaparım ne teklif veririm. Sizin mantığınız toptan fiyatına perakende. O biraz değişik bir durum üstad. Konuyla biraz bağımsız. Buyrun bütün kartları alın bende size 875 yazayım bunlar için. Ama almayacaksanız lütfen bu abes karşılaştırmayı yapmayın.

Toptan ve perakende fiyatları çok farklı şeylerdir. Karşılaştırmak bile mantıksız kalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.