Şimdi Ara

Satılık GTX 660 DirectCU II 2GB 192-Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık GTX 660 DirectCU II 2GB 192-Bit
    Merhabalar sevgili forumdaşlar ,

Amerikadan gelicek bir arkadaşım sayesinde black friday saolsun gtx 1060 satınaldım o sebeple yine forumdan almış olduğum GTX 660 ı satılığa çıkarıyorum.

Kart gtx 660 Direct CU 2 soğutmalı modeldir Ti versiyon değildir.

Kart çok temiz durumdadır ancak kartı temizlemek için açarken fan kablolarının connectöründen bir kablo yu yerinden çıkardım , bant ile geri tutturdum ve 1 senedir o şekilde kullanıyorum. Resimlerden de görebileceğiniz üzere fanlarda herhangi bir problem yoktur , isteyene skype üzerinden hem kartın çalışırkenki görüntüsü hemde istenilen herhangi bir test varsa yapabilirim.

Fiyat : 260 TL dir. gtx 1060 elime geçene kadar şimdiden ilanı açayım potensiyel alıcıları yakalıyım istedim.
    Eskişehirde elden deneyerek alabilirsiniz, diğer illere önce ödeme sonra kargo şeklindedir.
    ilgilenenler pm yolu ile ulaşabilir. şimdiden ilginize teşekkürler , herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya,Muratpaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• günaydın

hocam kartın markası neydi, birde meraktan soruyorum yeni kartın için hangi power supply kullanmayı düşünüyorsun , mutlaka daha güçlü bişey alman lazım, eskisine talib olalım :)
  • yusufmeydanci kullanıcısına yanıt
    kart asus , power supp aynı kalıcak zaten o yüzden 1060 aldım 1070 almadım , power supp ta 8 pin kablo yok diye :)
  • Dkoroglu kullanıcısına yanıt
    valla hocam ilanda belirttiğim gibi yaklaşık 1-1.5 yıl önce bu forumdan 330 liraya aldım ben bu kartı , kullanımını ve genel bakımını elimden geldiğince yaptım , gözüm gibi baktım malum o olmasa oyun oynayamazdım yani :) hem benim kullanım süremi hemde kartın şuanki durumunu göz önünde bulundurarak adil bir fiyat vermeye çalıştım.

ki bunun yararını da görmedim değil kart şuan komoL nickli arkadaşımıza ayırtıldı bir aksilik olmazsa ayın 9unda benim yeni kartım geliyor bende ayın 6-7 si gibi erkenden arkadaşa satışını yapacağım umarım bana yaşattığı güzel anıları arkadaşa da yaşatır.
  • pm atıldı
  • kargolama ve kutu içindeki mesaj için teşekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.