Şimdi Ara

SATILIK GTX 590 EVGA (YURTDISI) 3GB 768Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süre önce forum dışına satıldı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK GTX 590 EVGA (YURTDISI) 3GB 768Bit SATILIK GTX 590 EVGA (YURTDISI) 3GB 768Bit SATILIK GTX 590 EVGA (YURTDISI) 3GB 768Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockn Rolla -- 11 Nisan 2016; 3:27:35 >

• EVGA'nın uluslararası garantisine dahil değil mi bu kart?
  • Normal şartlar altında garanti 2 yıl.Ama ürün 30 gün içinde register edilirse Avrupa'da 10 yıl Amerika'da ömür boyu devam ediyor.
  • Dostum bilgin olsun bu karti bu fiyata satman imkansiz kimse bu forumda evga diye bu karta 1500 lira vermez hele hele yurt disi bir urune asla vermez ben burda fiyat soylemiyim biraz sen arastir ortalama fiyatlari bulursun daha cuma gunu gtx 590 sattim :)
  • 10 yıllık Evga garantisi temin edilmiş olsa bu fiyatı hakeder bu ürün, belki biraz daha indirimle çok daha iyi olur, ama zaten diğer tüm firmalardan Evga yı ayıran bu dünya çapında 10 yıl garanti durumu (Evga ürünlerinin kalitesi ortada, kartın fotolara bakınca bile bi iç geçiriyor insan :)) olmayınca ki hiç garanti yok, böyle hassas ve pahalı bir elektorik ürüne 1500 tl gerçekten fazla.

Bu arada Cenkyyy arkadaşımızın bahsettiği kartı ben aldım Asus gtx 590. 1300 tl ye aldım bu ürünü ama 3 yıl garantisi bulunmakta kartın, 1300 tl ye aldım ama garantisi olmasaydı herhalde cesaret edemezdim almaya, çünkü bu gerçekten yüksek bir meblağ, özellikle 2. el için.
  • en kaliteli marka bence EVGA dır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 26 Ocak 2012; 6:22:12 >
  • 1050 tl ye bizde ebaydan getierebiliyoruz neden 1500 verelim......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Asus Strix RX 580 OC 8GB
    8 yıl önce açıldı
    ILAN IPTAL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: partyboy

1050 tl ye bizde ebaydan getierebiliyoruz neden 1500 verelim......

Kargonun bedava olduğunu, gümrüğün olmadığını düşünürsek (Amerika'dan gelen bir arkadaş yanında getiriyor diyelim) yaklaşık 600 dolara nasıl getirebiliyorsunuz merak ettim ? Ebay'de şu anda 600 doların altında bir Gtx590 göremiyorum da (o da açık arttırma açılış rakamı)

Kaldı ki madem o rakama getirebiliyorsunuz 1500 vermeyin getirin madem.
  • ben getirtirim..merak etme :)
  • biliyorum ben bu canavarı hatta kutusunun büyüklüğü baya bir hatırı sayılır devasa büyüklükte,en az 3 tane gtx 590 sığar.içinde de hatta mouse pad ile tişört çıkıyordu

güzel kart hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.