Şimdi Ara

SATILIK GRi NOKiA E71 [Temiz-Fatura-Garanti]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar problemsizdir temizdir şarjı 3-6 gün arası gitmektedir.
    Kulaklığı - usb kablosu - şarj aleti verilecektir yanında birde faturası

Nakit 350TL ye veriyorum.Fotolar 1 gün içerisinde eklenecektir.
    Takas düşünmüyorum nakit ihtiyacından dolayı satıyorum ilan 2gün duracak alınmazsa telefoncuya satılacaktır.

Edir: Rengi yazıldı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLeKS -- 23 Mart 2010; 19:17:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet pm..
  • 350 tl ye e71.. çok iyi fiyatmış vallahi istanbulda olsaydınız alırdım hemen
  • üstad cihazın resimlerini ekleren ilgilenirim;)
  • pm...
  • arkadaslar tlfnu ben aldım,yarın akşamüstü izmirde elden alıyorum cihazı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bar.bo.sa

arkadaslar tlfnu ben aldım,yarın akşamüstü izmirde elden alıyorum cihazı..

sizden önce pm atmıştım ve mesajımda kesin alıyorum demiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz de PM atmadan aramıştır belki arkadaş :)
  • arkadaşlar cihazı ilana koyduktan 1 saat sonra bir arkadaş elden aldı tanıdık diye 300TL ye verdim.

eğer bu mesajları görseydim 9 kişiden gelmiş kesin alıyorum diye sizlerden birine verirdim ayrıca cihazda problem yoktu genpa garantiliydi daha 1 yılda devam ediyordu neyse ilgiye teşekkürler bazı arkadaşların hevesini kırdım kusura bakmayın herkeze iyi forumlar

• quote:

arkadaşlar cihazı ilana koyduktan 1 saat sonra bir arkadaş elden aldı tanıdık diye 300TL ye verdim.

eğer bu mesajları görseydim 9 kişiden gelmiş kesin alıyorum diye sizlerden birine verirdim ayrıca cihazda problem yoktu genpa garantiliydi daha 1 yılda devam ediyordu neyse ilgiye teşekkürler bazı arkadaşların hevesini kırdım kusura bakmayın herkeze iyi forumlar

PM atanlardan biri olarak; hayırlısı olsun .
  • quote:

arkadaşlar cihazı ilana koyduktan 1 saat sonra bir arkadaş elden aldı tanıdık diye 300TL ye verdim.

hocam bende seni telefonla aradım ciddi alıcıyım diye seni aradığımda saat 21:33 tü hiç bana satıldı demedin ballandıra ballandıra anlattın. Gece de girerken msn adresini ekliyorum beni çaldır dedim ama ne aradın nede sordun.. belki girememiştir dedim sabaha bakarım dedim ama sabah satmışsın bile.. Bu yaptığın hiç etik değil..

• Aynen gecerli ,dün bana ilk pm atan kendisi cihazım var elden akşamüstü izmire gelicem isterseniz satabılırım diye,bende oki dedim,benim e 71 arıyorum arıyorum diye ilanım vardı,bende oki izmirden elden alıyorum dedim ama sonra ne ses var nede görüntü.. bu şekilde satış pek etik olmadı ama yinede PFDK ya gitmiycem :) maçın sonucu belli...alan arkadaşa hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar.bo.sa -- 24 Mart 2010; 10:06:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bar.bo.sa

Aynen gecerli ,dün bana ilk pm atan kendisi cihazım var elden akşamüstü izmire gelicem isterseniz satabılırım diye,bende oki dedim,benim e 71 arıyorum arıyorum diye ilanım vardı,bende oki izmirden elden alıyorum dedim ama sonra ne ses var nede görüntü.. bu şekilde satış pek etik olmadı ama yinede PFDK ya gitmiycem :) maçın sonucu belli...alan arkadaşa hayırlı olsun..

e sen almadın mı telefonu.. yukarıda ben aldım diye mesajın var
  • Arkadaşlar telefonu bir arkadaşıma sattım forumda olmayan fakat forumdan satıcaktım aynı cafede denk geldik konuşurken bende satıyorum nakit lazım ödemelerim var felan dedim o da ne kadar dedi bende almaz diye düşündüm sana 300tl olur kardeşim dedim çocukta çıkardı tık tık tık saydı bende gittim hemen borcumu felan yatırdım 50tl si kaldı yani hem hemen çıkarıp verceğini tahmin bile etmezdim arkadaşlardan özür diliyorum normalde bar.bo.sa nickli arkadaş ilk gelmişti daha doğrusu onla irtibat kurmuştuk onla ama o arkadaşada kesin sattık tamam anlaştık diye konuşmadık ben bende var düşünürmüsün diye pm atmıştım yani daha kimseyle el sıkışmamıştım diğer arayan arkadaşta fotolarını istedi yani kimseyle anlaşmadım sanki herkezle el sıkışmışım gibi muamele görüyorum anlamış değilim.

• Boşver artık önemli degil.. alan arkadaşa hayırlı olsun.. ama artık sende uygun fiyata bir iphone 3g ayarlarsın bana ödeşiriz yoksa affetmem ..
  • ayıp ediyon ps3 üm var 120gb slim garantili 2aylık cihaz sıkıştığımda veririm 300 e

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.