Şimdi Ara

@@@ Satılık GRAHAM Saat - (High Grade Replika) @@@ (Resimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Graham Chronofighter (Oversize) saatimi satıyorum. Hemen söyleyeyim; saat orjinal değil üst düzey replikadır. (Birazdan açıklayacağım.)
    Zaten bu saatin orjinali yurt dışında 8000-9000 dolara falan satılmaktadır. Saat sadece arada bir diğer saatlerimden sıra geldikçe takılmıştır. Üstünde değil çizik toz dahi yoktur.
    Saat satmak hiç sevdiğim bir şey değildir aslında, zorunda kalmadıkça da saat satmam zaten, nakit ihtiyacı bu ilanı gerekli kılmıştır.

Bu saatin 150 TL' den, 1000 TL' ye kadar replikaları bulunmaktadır. 150 TL olan basit pilli çin malı saatlerken, ortalama 1000 TL olanlar orjinaliyle birebir aynı olup, orjinalinden ayırt etmesi mümkün olmayan replikalardır.
    Zaten aynı malzemelerden yapılır. Bu tür replikalar ki yurt dışında dahi en ucuz 400 dolara falan bulunabiliyor,
    28.800 vuruşlu mekanik makinasıyla, 316L çeliğiyle, silikon kayışıyla, safir-çift taraflı anti refle camıyla, karbon kadranıyla vs. orjinaliyle birebir aynıdır.

Aşağıdaki resimler temsilidir, benden alacağınız saatle aynıdır. En ufak bir fark bulamazsınız, bulabilirseniz de kargo beden olmak kaydıyla saati geri alırım.
    Aslında alış-veriş de Ankara' da olursa daha iyi olur.

Benim satış fiyatım 550 TL. Bildiğim kadarıyla değil yurt içinde, yurt dışında dahi bu replikayı, bu fiyata bulmanız pek mümkün değil.
    Şimdi "replika saate 550 TL verilir mi", yok "bu saati ben gördüm 150 dolara da var" falan diyen olur mu olur, aynı kalitede zanneden arkadaşlarımız için araştırdım
    hakikaten 150 dolara üstünde Graham yazan saat var bazı bireysel alış-veriş sitelerinde, onları tercih edebilirler.
    Zaten bunu alacak kişi, az çok saatlerden anlıyorsa, dediklerimi biliyor olacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.