Şimdi Ara

Satılık google adense hesabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla AMD64 abim ben msn görüşelim dedim vede konustum aslında onun ne yapmaya calıştırını annamaya calıştım çünkü ben salak degil google benden iyi kimse iyi bilemez google şuanda bana dava açmıs durumda yani kısacası şu o arkadas bir teklif yaptım dedimki bakkal hesapı yapalım dedim o nasıl olcak dedi bende dedimki bakkal nasıl ilk önce alıp sattıktan sonra ödüyor bizde aynı yapcaz dedim vede ekledim ben google bana para gelcek bende sana ödüycem dedim ama o dediki olmaz dedi eger cidden ortata google hesapı olsa tamam der çünkü sonuşta ben onun hesapındakı google banneri yayınlıycam yayınlarım 500 dolar oldurunda kaçar giderdi sen kaşmazmısın abim tabi kaçarsın ama tabii google adsense varsa aslında yok öyle bir hesap vede bende 70 ytl isdedi allaha şükür yıllardır bu işlerden ugraçıyorum dev gibi mp3 sitem var 900 gb lık mp3 server mp3 sunuyorum googlede 3 sıralardarım yani kısacası şu ben aptal degilim gereken yapıldı tabiki almadım sen olmayan birşeye para verirmisin amd64 abi neyse fazla uzattım kalın saallıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsami -- 11 Ağustos 2006; 6:43:47 >

• djsami senin bu konularda blgili olduğun konusunda tereddütteydim. Çünkü mesajların köyden indim şehire misali izlenim bırakıyordu. Ama imzandaki sitenin senin üzerine olabileceği düşüncesi ilk düşüncemle çelişiyordu. Herneyse sen bir konu mankeni olarak örnek içerisinde bulunmuş oldun . Bu yazılanlar işe yeni başlayan arkadaşlarımız için yararlı olur umarım. Böylece bazı çakallara meydanı boş bırakmamış oluruz.
  • valla abim ben bunu annadırım işin böyle yazı yazılar yazdım ve daha yeni o arkadas bana gelip ben amd64 de senide diye ana baba düz gitti yani kısası bu kardes
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.