Şimdi Ara

[Satılık] GM ANDROID ONE 4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satılık] GM ANDROID ONE 4G
    22.03.2016 tarihli faturaya sahip General Mobile Android ONE 4G marka modelli telefon satılıktır.

Cihazın hiçbir donanımsa sorunu bulunmamaktadır. Satın alındığından itibaren kılıfla ve kırılmaz ekran koruyucuyla kullanılmıştır. ANDROID NOUGAT 7.0 güncellemesini almıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur.

- Kargo yapılması durumunda ödeme alındıktan sonra alıcı ödemeli olarak kargolanacaktır (Yurtiçi/Aras/MNG isteğe bağlı olarak).

Fiyat: 400 TL

Not: Cihaza, telefoncular; Nakit 350 TL, takasta 400 TL vermekteler. O yüzden 350 olur mu 300 olur mu yazanlar gmd discovery 16 gb versiyonlarına yönelseler daha iyi olur. ki msjlarına cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Hocam 5.5 aylik tel :) sıfiri 550tl zaten telefoncu 350 veriyosa cok cok iyi hemen sat :) fiyati duserse alirim

Hayirli satislar

550 tl ise, bölü 24 ay: 22 küsur kaldı size 18 ay çarp: 396 tl eder. Eğer akıl çerçevesinde hareket edeceksek. hayırlı geceler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

quote:

Hocam 5.5 aylik tel :) sıfiri 550tl zaten telefoncu 350 veriyosa cok cok iyi hemen sat :) fiyati duserse alirim

Hayirli satislar

550 tl ise, bölü 24 ay: 22 küsur kaldı size 18 ay çarp: 396 tl eder. Eğer akıl çerçevesinde hareket edeceksek. hayırlı geceler.

Hocam boyle satismi yapilir :D kac ay kullandiysan dus gerisini carp cikar bol devlet bahceli hesabi :D

Ayrica telefon senin malin ister 10000 tl ye verirdsin ister 1 tl ye ben fiyat duserse alirim dedim agresiflige gerek yok

Telefon benim malım ise hocam bırakın da kaç paraya satacağıma ben karar vereyim. sırf siz ölücülük yapacaksınız diye niye ucuza vereyim.? istediğiniz cihazı istediğiniz rakama alın. madem 5.5 aylık diye o kadar rakam kırıyorsunuz size de böyle hesap yapmak gerekir ki benim aklıma bu hesap sizin yorumunuzu okuyunca geldi normalde bu kadar zeki değilim yani. hürmetler.

• quote:

Hayirli satislar

Zaten baltaladiniz yeterince, dahasi ne ki. Benim bildigim gordugum, fiyat takip yazilir gecilir. Yok 550 yok 350 gidip smile'lar falan, nedir yani akil satmaktan baska, biz bilmiyor muyuz cihazin besyuzelli olduğunu, telefoncuya 350 ye vermeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığın tuşları var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Kulaklığın tuşları var mı ?

Evet var hocam.
  • Cihaz @a_y_k_u_t nickli forum üyesine satılmıştır. iyi günlerde kullanmasını dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.