Şimdi Ara

SATILIK Gitar, Pedal, Askı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten temiz durumda düz siyah cort vx-4v'mi satıyorum.
    Sıfır durumda diyebilirim.
    Kendi hardcase'ini de veriyorum haliyle. Hardcase in tuzları bile içinde duruyor.
    Fiyat olarak 850 diyorum. Sizi kırmamak için biraz pazarlık da yaparız elbette.
    Gitar bu:
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5934_124699118821_7273186_n.jpg

Jim Dunlop Lucky 13 askımı da satıyorum. Kesinlikle sıfır durumda. 40 küsüre almıştım sadece 25 lira istiyorum. Gitarla alacaksanız 20 'ye sayarım.
    Askının modeli bu:
    http://www.muziktrek.com/watermark....9/Jim-Dunlop-D3817LC-Lucky-13-Iron_7329_1.jpg

Bunun yanında zoom g2.1u prosesör ilanım da mevcut yine gitarla birlikte alacaksanız o da 150 olur.
    Sadece zoom g2.1u prosesörümü isterseniz fiyat 200'dür. Sıfır satış fiyatı 500'e yakın. Benimki hem biraz eski hem de gıcırdıyor pedal kısmı. Ama yağlarsanız hallolur. Kutusu yok adaptör tabi ki verecem.

Ayrıca gitarı alan arkadaşa da ibanez jak ve en az 10-15 tane kaliteli pena da vereceğim. (esp, dunlop vs)

Anladığınız üzere müzik hayatımı bitiriyorum. Paraya sıkışığım.

İlan bi süre için Adana max 10 gün sonrası için İstanbulda geçerli. Gitar hariç ürünler kargoyla da gönderilebilir. Gitarı deneyip görmenizden yanayım.

Aklınıza takılan bir şey olursa mesaj atmaktan çekinmeyin lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexterize -- 5 Eylül 2012; 17:12:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.