Şimdi Ara

Satılık ###Gigabyte GTX670 Windforce 2GB !!! SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yaklaşık olarak 2 hafta önce forumdan donanimuzmani nickli arkadaştan alınmıştır Elimde 2 kart vardı Bdaha önce bir tanesini satmıştım buda sonuncusu kart 3 yıl Arena bilgisayar garantilidir kendi adıma faturası dahi kesilmiştir

Buda satıldı ilgiye teşşekürler

Ürün stok hızında 1175mhz e boost olup referans gtx 680 den az bir farkla öne geçmektedir

Bu kart ile günlük 1350 mhz de bf3 oynuyorum voltaj vermeden çok sağlam bir gpu su vardır

+140 mhz de alınmış bench skoru

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 16 Haziran 2012; 13:03:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Pm

cevapladım

• Cenk bu kart senin şu 2 kart arasından en iyi skorları alan ve en iyi O.C olan GPU 'lu karttı değil mi?

Alacak olan kesinlikle kaçırmasın derim. Bu bebeği sahibine yollarken bile beni ağlatmıştı şimdi yeni sahibini ağlatacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimuzmani

Cenk bu kart senin şu 2 kart arasından en iyi skorları alan ve en iyi O.C olan GPU 'lu karttı değil mi?

Alacak olan kesinlikle kaçırmasın derim. Bu bebeği sahibine yollarken bile beni ağlatmıştı şimdi yeni sahibini ağlatacak gibi görünüyor.

evet abi kesinlikle o kart zaten 680 direct cu 2 sli sevdası olmasa kesinlikle satmazdım kart deli gibi takoz 680 lerden %5 daha önde

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Cenk bu kart senin şu 2 kart arasından en iyi skorları alan ve en iyi O.C olan GPU 'lu karttı değil mi?

evet abi kesinlikle o kart zaten 680 direct cu 2 sli sevdası olmasa kesinlikle satmazdım kart deli gibi takoz 680 lerden %5 daha önde

Daha ne olsun sessizliği de cabası.

• Kardeşim bir gecede nasıl kararlar veriyorsun bu kart satılırmı. hemde ne fiyata veriyor..

Hayırlı satışlar kardeşim. alacak olan çok şanslı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heheheh Cenk Burak 'a mı sattın ? Telini vermiştim senin aradı galiba bana alacağını söylemişti..
  • quote:

Heheheh Cenk Burak 'a mı sattın ? Telini vermiştim senin aradı galiba bana alacağını söylemişti..

evet abi Burak aldı hayırlı olsun iki tarafada teşşekürler abi

• Ne demek kardeşim lafı bile olmaz alan memnun satan memnun zaten sorup duruyordu bana ne zaman getireceksin diye bak ona kısmet oldu senin kart her iki tarafın da işine yaradı sevindim doğrusu.
  • quote:

quote:

Heheheh Cenk Burak 'a mı sattın ? Telini vermiştim senin aradı galiba bana alacağını söylemişti..

Kart tarafımdan alınmıştır öncelikle burdan Özgür Bey'e ilgi,alakası ve dostane yaklaşımı için teşekkür etmek istiyorum.Çok başını ağrıttım kendisinin kart kart diye baktı heralde kart gelmiyicek bari Cenk'in kartı satalımda kafamız rahat etsin dedi,mübala ediyorum tabi ama gerçek anlamda çok saygı değer bir şahsiyet gerek forumda alış-veriş yaptığı arkadaşların olumlu referansları gerek benimsedikleri fiyat politikaları gelen her kart için alternatif sunan dostane tututmu,insanlığı ve samimiyeti için burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Cenkyyy arkadaşımız zaten forumun yüksek kalibreli üyelerinden biri yorum yapmak gereksiz olur kısa süren bi alış-veriş uzun süren bir dostluk olur umarım saygılar sunuyorum kendisine de her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayden_s

quote:

quote:

Kart tarafımdan alınmıştır öncelikle burdan Özgür Bey'e ilgi,alakası ve dostane yaklaşımı için teşekkür etmek istiyorum.Çok başını ağrıttım kendisinin kart kart diye baktı heralde kart gelmiyicek bari Cenk'in kartı satalımda kafamız rahat etsin dedi,mübala ediyorum tabi ama gerçek anlamda çok saygı değer bir şahsiyet gerek forumda alış-veriş yaptığı arkadaşların olumlu referansları gerek benimsedikleri fiyat politikaları gelen her kart için alternatif sunan dostane tututmu,insanlığı ve samimiyeti için burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Cenkyyy arkadaşımız zaten forumun yüksek kalibreli üyelerinden biri yorum yapmak gereksiz olur kısa süren bi alış-veriş uzun süren bir dostluk olur umarım saygılar sunuyorum kendisine de her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.

hocam iyi dilekleriniz için çok teşşekürler güzel bir alışveriş oldu devamında tekrar görüşmek üzere :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayden_s

quote:

quote:

Burak bey asıl ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sıfırı olsaydı zaten almıştınız benden çok daha önce ama şimdi Cenk 'te satınca kartını çokta temiz kart ve GPU 'sunun da çok iyi çıkması dolayısıyla hemen sizi aradım zaten size de iyi bir alternatif olmuş oldu diye düşünüyorum kartta sıfır gibi 2 haftalık kart biliyorsunuz.. Bir sorun olmaz gerçi ama olursa da haberim olsun mutlaka kartınız 3 yıl garantilidir. Şimdiden hayırlı olsun tekrardan bol oyunlu günler dilerim. Selamlar..

• walla sli performansı cok merak ettim test yaptınmı abi ben mi takip edemiyorum yoksa forumu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

walla sli performansı cok merak ettim test yaptınmı abi ben mi takip edemiyorum yoksa forumu :D

uyan Uğurum uyan her test çoktan yapıldı
  • han nirede ben uzak tutuyorum artık kendimi donanımda yedi herşeyimi bitirdi benim ama genede merak etmiyor değilim vay be cenk 680 sli 670 sli coşıyoruz valla
  • quote:

han nirede ben uzak tutuyorum artık kendimi donanımda yedi herşeyimi bitirdi benim ama genede merak etmiyor değilim vay be cenk 680 sli 670 sli coşıyoruz valla

hahaha

Buradan tek kart incelemesine bak

http://forum.donanimhaber.com/m_61156583/mpage_1/key_/tm.htm

Buda Cenk'in SLI incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_61267229/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61267229

burayada bak

http://forum.donanimhaber.com/m_61289876/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61289876

• walla sonu bitmek bilmeyen bir cukur olduğu için bu donanım olayı eski heyecanım kalmadı ama kartın sli sonuclarını beğendim gerçekten cok sağlam iş cıkarmış
  • quote:

walla sonu bitmek bilmeyen bir cukur olduğu için bu donanım olayı eski heyecanım kalmadı ama kartın sli sonuclarını beğendim gerçekten cok sağlam iş cıkarmış

Aynen uğurcum. kart mükemmel işler çıkarıyor ve satışları çok fena.
    şuan özel modeller çok sınırlı sayıda dağıtıldı. özellikle giga çok iyi çıktı.
    Bende MSI 670 PE OC bekliyorum. benim kartın model abisi yani kesin alırmıyım bilmiyorum tabi.

şunuda belirtmek isterim ki, 660 Tİ modelide çok can yakacak emin ol

• O kartları da getireceğiz inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.