Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Gigabyte G1 Gaming Radeon r9 390X Satın Al 25 Temmuz 2019 19:35 1 1 Satılık Gigabyte G1 Gaming Radeon r9 390X Tam modeli GIGABYTE R9 390X G1 Gaming 8GBGV-R939XG1-GAMING-8GD olarak geçiyor. Teknik bilgilerini merak edenler için pek birşey söyleyemeyeceğim pek anlamam. Yaklaşık 3 yaşındaki Ekran kartım emekliye ayrılıyor. Skyrim ve Fallout 4 oynamak dışında 3 senedir yatıyor bu ekran kartı. Adam akıllı oyun oynayacak vaktim de olmadı açıkçası. Mining vs olayını araştırdım, benim yaptığım birşey değilmiş. Çok çok önemli değilse kutusunu yollamayacağım, tavan arasında olduğunu biliyorum ama iki büklüm olup orada onu arayamıyorum sağlık sorunlarımdan ötürü. 800TL istiyorum fiyat olarak. Konya'da elden satabilirim. Ya da kargo ile birşeyler yapabiliriz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Intel i7-4790k , Asus VII Hero Anakart,GIGABYTE R9 390X G1 Gaming 8GB, Noctua Nh-d14 Satılıktır