Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Gigabyte Aorus RX 580 XTR 8GB Satın Al 16 Şubat 2021 15:00 1 1 Satılık Gigabyte Aorus RX 580 XTR 8GB Kartı 2. el olarak satın aldım Kısa bir süre mining için kullanıldığını söyledi. Kart oldukça temiz durumda. Tüm testlerini yaptım. Kartın soğutma performansı oldukça iyi. Bilenler zaten kalite ve performansının farkındadır diye düşünüyorum. Faturası ve garantisi hakkında bir bilgim yok ve maalesef kutusuda bulunmuyor. Sadece kart verilecektir. Talibine video ve fotoğrafları WhatsApp üzerinden atabilirim.Elden teslim tercihimdir.Ürün linki:https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-RX580XTRAORUS-8G#kfSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık MSI Gaming 3 Anakart, i5 4670K işlemci ve 4x4 GB 1600 MHz RAM Asus Phoenix GTX 1650 Super OC
Kart @Ziya126 nickli arkadaşa satılmıştır. Bugün kargosu yapılacaktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık MSI Gaming 3 Anakart, i5 4670K işlemci ve 4x4 GB 1600 MHz RAM Asus Phoenix GTX 1650 Super OC
Kartın kargosu yapılmıştır. İyi günlerde kullanmasını dilerim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık MSI Gaming 3 Anakart, i5 4670K işlemci ve 4x4 GB 1600 MHz RAM Asus Phoenix GTX 1650 Super OC