Şimdi Ara

[SATILIK]GIGABYTE Aivia Krypton --> 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Urunu 10 gun once satin aldim... Kutusu ve garantisi mevcut, sifir ayarindandir.. 2-3 gun kullandim elime tam oturmadi kutusuna kaldirdim.. Ben biraz daha tombul ve oval mouselar kullanmasini seviyorum ve acikcasi elimde 6 tane mouse var bunu neden satin aldim onu bile bilmiyorum :] En azindan test ettim hevesimi aldim
    Mouse hakkinda bilgi sahibi olmak icin BURAYA TIKLAYIN

Mouse'yi 2 gun kullanmama ragmen elime tam oturmamasi disinda [Aslinda alisilabilirim de kendimi kasmaya gerek yok] oldukca memnun kaldim diyebilirim.. Agirlik dengeleme sistemini basarili buldum, sensorunde bir probleme rastlamadim oldukca hizli mouse kullanmama ragmen takilma veya donma gormedim.. Mouse butonlari oldukca yumusak ve bastigini hisetmiyorsun bende Steelseries Sensei izlenimi yaratti.. Mouse1 ve mouse2 butonlarinin oldugu kisimlar normalden biraz ince yapilmis diger mouse iel karsilastirdigimda bunlari niye boyle yapmislar ki diye soyledim acikcasi :] Test ederken farkettim isin aslini govre kismindan baslarak kademeli incelme ve gerginlestirilmis boylece tuslari tikladigimda hemen tepkime veriyor ..Acikcasi hosuma gitti seri sekilde mouse tiklamaya imkan sagliyor.. Makro ve profil olayini belirtmeden gecemeyecegim ozelikle profil gecisleri harika bekleme suresi 0 !!!! Normalde bir profilden baska bir profile gecerken mouseye gore degisim gosterebilir ama biraz bekleme tepki vermeme olayi oluyor .. Bu profil gecisleri sayesinde neredeyse istedigim mousenin 30-40 tusu varmis gibi kullanabildim.. [zaten profil gecis tusu bas parmaginizin hemen altinda hemen erisebiliyorsnuz ve isteginiz profile gecisi sagliyorsunuz..
    Razer , Steelseries , roccat , cyborg ve logitech mouselarini kullanan birisi olarak degerlendirmem bu sekilde.. Guzel urun fakat benim elime tam oturmadi ve alismaya da zaman harcayamam digerlerini klullanmaya devam :]
    Bununla beraber Corsair M65 mouseyi almistim onu hala test ediyorum.. Onun hakkindaki fikirlerim tam olarak olusmadi...

[SATILIK]GIGABYTE Aivia Krypton --> 150 TL

Saygilar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkei -- 15 Ekim 2013; 16:26:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün başka bir site üzerinden satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkei -- 9 Ocak 2014; 21:59:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.