Şimdi Ara

Satılık Gigabyte 965 DQ6 - 150 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P35 çipsetli dq6 aldığımdan 965 çipsetlisini satıyorum bu aralar hız verdim biraz overclock işine biri geliyor biri gidiyor, allah size daha iyilerini versin

Kartın kutusu vs vs hiçbirşeyi yok arkadaşlar, bu olmayan şeyler arasına garanti de dahil ancak size şu satırları yazarken kartı kullanıyorum, tabii ki sorunsuz.

soğutucusunun altındaki termal macun yerine arctic silver 5 sürdüm, kart gayet stabil ve dengeli, q6600 ile 3600 mhz sorunsuz stabil kullanıyorum.

tekrarlıyorum arkadaşlar, garanti , herhangi bir içerik vs yok, sadece kart ve arka demiri.

fiyat 150 ytl, takas düşünmüyorum, indirim de.

umarım tanıdık birine satarım, bu aralar canımı çok sıkıyor ikinci el alışveriş..

herkese hayırlı alışverişler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stranger -- 29 Ocak 2008; 21:33:37 >

• gigabyte 965lere 45 nm desteğide geldi .. harika fiyat walla

hayırlı satışlar hocam
    hocam hem p35e soğutucular felan zor monte oluyo sen p35 olanı sat en iyisi

yardımcı olmak amacıyla
    dh video incelemesi :http://forum.donanimhaber.com/m_11527963/printable.htm
    45nm haberi ve ayrıntıları :http://resim.donanimhaber.com/m_20584124/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 26 Ocak 2008; 20:05:51 >

• Çok güzel üründür (halen kullanıyorum) yüksek fsbleri stabil desteklemesi ile OC'ciler için ilk tercihler arasında. Üstelik son BIOS 1333mhz destekli. Hatta 8200 ve 8400 yeni nesil 45nm işlemcileri de destekliyor. P35 lerle arasında pek bi fark yok boşuna P35 almışsın bence
    Almak isteyen bu fiyata kaçırmasın. Çok çok daha kötü kartlar bu fiyattan satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 26 Ocak 2008; 19:50:34 >
  • evet yaw bende duydum onu, 965 serilerine 45 nm desteği gelmiş, intel 965 desteklenmeyecek diyordu oysa..

güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, ticaretinde değilim, fiyatı uygun tuttum, kullanacak arkadaş olursa alıp nasiplensin diye
  • Hayırlı satışlar abi çok güzel anakart. o.c. potansiyeli süper bir anakart. eğer güzel kodlu bi işlemciyle 550+ fsb kesin yapacak bir anakart. ayrıca son bios ile de çok stabilmiş. bu fiyata kaçmazz
  • hayırlı satışlar hocam dfi satmadan önce bunu satsaydın ya!
  • sli-dr expert bu karttan daha iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata hala duruyorsa bu forum ölmüştür
  • muhtemelen fiyat ucuz olduğundan gitmiyor hocam bende anlamadım
  • güzel fiyat dostum heran alabilirim sistem toplamaya karar verdim de :)
  • valla bu kart bu fiyatahala bekliyosa harbiden elimizde patladı bizimkide
    kardes hayırlı satıslar
  • Forum ölmüş de ondan ben sattım dışarıda 180e çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 29 Ocak 2008; 22:14:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.