Şimdi Ara

SATILIK GIGABYTE 890FXA-UD5 AMD ( 300 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ELİMDE BUNUNAN GIGABYTE 890FXA-UD5 AMD SATILIKTIR KUTULU VE FATURASI VAR ÜRÜN DAHA DÖRT AYLIK 2 SENEDEN FAZLA GARANTİSİ VAR KADIKÖY EKSEN BİLGİSAYARDAN ALINMA FİYATI :300 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-890fxa-ud5-890fxa-ud5-amd-890fxsb850-ddr3-1866mhz-(oc)-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=46155
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-38862-GIGABYTE-GA-890FXA-UD5--AMD-890FX--Soket-AM3--DDR3-1866--Anakart.html

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM DİGER İL LER İTİNA İLE KARŞI ÖDEMELİ KARGO YAPA BİLİRİM TEL :0538 366 14 47 ULAŞA BİLİRSİNİZ PM LERDE GÜN İÇERİSİNDE CEVAPLANIR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK  GIGABYTE 890FXA-UD5 AMD ( 300 TL)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ______________________________

• Exa ve vatan bilindik kazıkçı firmalar haklısın :) Ben sana linki verdim,link vermeden fiyat çok yüksek deseydim hava civa olurdu :)

http://www.akakce.com/forum/Bizdehesapli,581.html Bilip bilmeden konuşup bakır çinko yapma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souverng -- 3 Temmuz 2011; 10:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Exa ve vatan bilindik kazıkçı firmalar haklısın :) Ben sana linki verdim,link vermeden fiyat çok yüksek deseydim hava civa olurdu :)

http://www.akakce.com/forum/Bizdehesapli,581.html Bilip bilmeden konuşup bakır çinko yapma :)

TEK BİŞEY SÖYLÜYORUM ÜRÜNÜN FİYATI BU ALIRSAN KAPIM AÇIK ALMASSANDA .......................... DİLEDİGİN YERDEN AL TEPE TEPE KULLAN :)

LİK TEKİ SİDEDEN AL HEM UCUZMUŞ BAK BUNDAN UCUZUNUDA BULAMASSIN HEMDE SIFIR :)

• Aynen öyle yapacağım :) sıfırı 270 lirayken 2. eline 300 lira verecek kadar ....... değilim :)
  • quote:

Aynen öyle yapacağım :) sıfırı 270 lirayken 2. eline 300 lira verecek kadar ....... değilim :)

sırf rütbe çoğaltmak için hava cıva yapma lütfen .

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-890fxa-ud5-890fxa-ud5-amd-890fxsb850-ddr3-1866mhz-%28oc%29-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=46155

vatan pahalıda zartta zurtta . bana o fiyata veren bi kaç site daha göster kardeşim anladınmı ? sende biliyosunki bu anakartların nerdeyse her yerdeki fiyatları bu şekilde .

ben ikinci el fiyat bazımı sattığım ürünlerde exa vatan gold dan alırım . buna göre fiyat belirlerim arkadaşda o şekilde davranmış değilmi . kimseyi ilgilendirmez .
    http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_890fxaud5-328-11423.html

buda exa fiyatı .

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91988&ad=GiGABYTE-AMD-GA-890FXA-UD5-AMD890X-DDR3-1866-MH-Anakartlar

BUDA GOLD FİYATI. herkez salakda bu vatan gold exa gibi türkiyenin en iyi ve en fazla bilgisayar ürünü satan firmaları salakda sen mi akıllısın tek ?

Kazıkcı dedin ama sana bi tez sunuyorum senin tezini çürütücek buna ne diyceksin bakalım fiyat karşılaştırması ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-960-core-i7-960-soket-1366-3.2ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=44139

üstte i7960 ın fiyatı var 590 lira .

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=I7950

burdaki ise i7950 şu anda 580 lira . Birazcık varsa kafa tasının içinde bişey direk görmen mümkün olucakdır bu bariz farkı. hangisi kazıkcı sen bulucaksın . Başka örnek istersen veririm sana ama azcık var sa o dediğim şeyden sende düşünür aa ben yanlışım dersin .

Bi kaç örnek daha sana

burada vatan fiyatıhttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-e5700-pentium-dual-core-e5700-3.0ghz-dual-core-2mb-cache-800fsb-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48912 ayn işlemci 129 lira

alttakindeki ise 130 lira aynı işlemcihttp://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=E5700

ki vatana gittiğinde güzel bi indirimde yapıyolar 115 filan yaparlar eminim . ben çünkü ud7 aldım 700 liraydı 650 ye kapdım .

sen şimdi diyceksinki sen kimsin ulan vs vs eminim . referans listeme bakarsan kim olduğumu daha iyi idrak ediceksin .

O verdiyin fiyattaki siteyi aradım bu arada anakartı sordum stokda yok dediler garip bi durum değilmi sence ? ? ?

Bilmeden konuşmak hikayecilerin tarzı . ben sana en iyi 3 firmadan güzelcene 3 adet fiyat verdim bu benim tezim . sense dandik bi adı duyulmamış firmadan stokda olmayan bi link verdin . tezini çürüttüm . senin çürütmen imkansız ama denersen gözümde ufak bi çocuk olucan söylim . ne referansın var nede satışın sadece heryere salça olmakla kalmışın. yanlış bu anladınmı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 3 Temmuz 2011; 19:34:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Fx-8350 kutulu fanlı 450 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN MESAJLARINI OKUDUM HERYERE SALÇA OLMUŞ ARKADAŞ CEM CİGİM MAKSADI ÜRÜN ALMAK FİLAN DEGİL FARKINDAYSAN BOL 0 LI REFERANSI VAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan_89 -- 3 Temmuz 2011; 19:35:04 >

• fazla aramakla kendinizi heba etmeyin ben veriyim hepsini size :)

http://www.ucuzu.com/anakart-c3128/gigabyte/ga-890fxa-ud5-p41822970/

şimdi size soruyorum bu linktekilerin epsi dolandırıcıda bitek o akıllı degilmi orda büssürü firma var bitek o 270 veriyo digerleri 400 ün üstünde ben kendi adıma konuşuyorum o firmadan ben bişey ALMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan_89 -- 4 Temmuz 2011; 0:14:17 >

• Anlamamakta ısrar ediyorsunuz :) Evet size hak veriyorum anakartın piyasası 350+ olabilir, çoğu yerde öyle ama o sitede 270 lira. Türkiye'nin en büyük firmalarından birisi Vatan Bilgisayar, neredeyse tüm küçüklerden daha pahalıya satıyor ürünlerini ( exa,eksen bilgisayar,inventus,nova,teknobiyotik vs,vs,vs ) Bu durumda Türkiye'nin en büyük firmasından daha ucuza satıyor diye bu küçük firmalar dolandırıcı mı oluyor ? Bu fiyatlardaki fark neye göre değişiyor bilmiyorum ama, 2 ay önce 23'' Acer LED monitör aldım ve fiyatlar arasında müthiş uçurumlar vardı ; Eksen'de 380 lira, Teknobiyotik'te 430 lira, Vatan'da 480 lira idi. Hatta açtığınız ilanda verdiğiniz ilk 2 linke bakın ; vatanda 382 lira eksende 409 lira. Bir ürünü pahalı satan firma diğer ürünü daha ucuza satıyor.
  • Şimdi o verdiğim linke bakıyordum ve ne gördüm biliyor musunuz ? Kapıda ödeme seçeneği var :) Kapıda ödeme seçeneği ile 280 liraya geliyor. Eğer dediğiniz gibi dolandırıcı bir siteyse ( olabilir,sonuçta babamın oğlu değil :D ), kaybedecek birşeyiniz olmaz. İster inanın ister inanmayın eğer am3+ bulldozerler çıkmasaydı sırf size kanıtlamak için bugün siparişi verirdim.
  • quote:

Şimdi o verdiğim linke bakıyordum ve ne gördüm biliyor musunuz ? Kapıda ödeme seçeneği var :) Kapıda ödeme seçeneği ile 280 liraya geliyor. Eğer dediğiniz gibi dolandırıcı bir siteyse ( olabilir,sonuçta babamın oğlu değil :D ), kaybedecek birşeyiniz olmaz. İster inanın ister inanmayın eğer am3+ bulldozerler çıkmasaydı sırf size kanıtlamak için bugün siparişi verirdim.

okuyorumda şu anda yazdıklarınızı ve o maddler halindeki süper ego tatmini konuşmanızı ;

1 : bu ego değil artık güdü olmuş sizde.
    2 : kimse kimseyi yemesin yok efendim piyasayı ögrenmeye çalışıyorum bu sebepden burdayım ayaklarını .
    3 : fiyat hiç bi zaman taban fiyata göre belirlenmez. Tavan fiyata görede belirlenmez . İsteyen istediği fiyata göre belirler . Bizim yapdığımız ise fiyatı 3 adet büyük ve en çok ürün alınan firmaya göre belirlemek dir . TEKRAR EDİYORUM : BİZİM YAPDIĞIMIZ ÜRÜN FİYATINI EN ÇOK SATILAN VE EN EN BÜYÜK FİRMALARIN STOKLARINDAKİ ÜRÜN FİYATLARINA GÖRE BELİRLEMEK . Süzgecinizi bi kontrol edin derim :) :(
    4 : Benim üslübu eleştirmişiniz ama kendinizde salak vs gibi üslüplare kullanmışınız ? Bunu ben Kılışdaroğlu ve Erdoğan polemiğine belirttim . Hani üslüp çatışması . Hani Karl Max ın söylediği şu ''Başkasındaki kusuru ararken kusurlu olma davranışı '' gibi :)
    5 : Tabiki üslübum saçmaca oldu şu konuşmalarınızı dinledikden sonra heleki :D . Belki şu dediklerimi o idraksızlık penceresinden alamıycaksınız içeri ama olsun ben yazayım dedim maksat ''BOŞ ZAMAN GEÇİRME YA HANİ :d:d:d ''
    6 : Sanırım Ahmet hakan çok okuyorsunuz bi kaç alıntı gördüm sizde ondan alınan :D:D:D
    7 : Demokraside haksız olsa bile çokluk kazanır. ( Bu nu o süzgeçden geçirebildinmi hayatım ? ) Eğer ben buraya 10 dan fazla link ve aynı fiyat koyuyosam karşılığındada sen bana 1 adet kıytırık link veriyosan bu beni haklı çıkarır ne yazikki .
    8 : sana eğer deseydikki ya kardeşim sanane istediğim fiyatı veririm ben eminimki alıcağımız cevap şu olurdu : orda ilan her türlü yoruma açıkdı yazıyor kime ne istediğimide ben yazarım vs vs vs . .. . Bunun bi kaç örneği var benim ilanlarıma bakarsan :) :) :)
    9 : Ben genede Yılmaz Özdil üslubu ile şunu söyliyim alcağım cevabı bilsemde .

'' Kardeşim sanane be biz istediğimiz fiyatı yazarız . Yörü :) ''

Ve buda 10 olsun : senin pek bi alışverişin olmamış zaten :) hani elden alıyosun ya :) bakdımda profilinden mesajlaştığın yerlere 1 ürün filan almışın .
    Hani devam ediceksen Güdülenmeye bende sana vericek cevap çok yüzyüze denemek isterim bunları :):):) Çünkü Sanal klavyemizden yazmak çok kolay şu aralar .

TEKRAR HATIRLATIYORUM SÜZGECİNE SÖYLE İRİ TANELERİ ALMASIN :) BİZ FİYATLARIMIZI NE TABAN NE TAVANA GÖRE BELİRLERİZ . EĞERKİ BEN 10 SİTEDE 430 LİRA VERİYOSAM VE SENDE 1 SİTEDE 270 VERİYOSAN ( SADECE 1 ) BU NE ,GÜZELKİ BENİ HAKLI YAPIYOR . VELEV ŞUNUDA KABUL ETMEK GEREKİR SEN EĞER BU SİTELERDEN 6 8 TANE DAHA BU ŞEKİLDE FİYAT KOYARSAN BEN ÜRÜNÜ MECBUREN AŞAĞI ÇEKERİM .

BEN TİCARETCİ VE TEKNOLOJİ DELİSİYİM . ALIRIM SATARIM KULLANIRIM . FİYATLARIMI HER ZAMAN YÜKSEK FİRMALARA GÖRE BELİRLERİM .

VE EMİNİMKİ SENDE BU ÜRÜNDEN OLSA VE SENDE VATAN GOLD EXA ZART ZURT DA 430 SADECE 1 SİTEDE 270 LİK FİYAT ETİKETİNİ YAPIŞTIRIRSA BİRİ SENDE BU ŞEKİLDE YADA FARKLI AMA TUTUM AYNI ŞEKİLDE Bİ CEVAP VERİCEKDİN . YEME BİZİ :):):):)

Bu kadar yeterdir umarım güle güle :)

• quote:

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz :) Evet size hak veriyorum anakartın piyasası 350+ olabilir, çoğu yerde öyle ama o sitede 270 lira. Türkiye'nin en büyük firmalarından birisi Vatan Bilgisayar, neredeyse tüm küçüklerden daha pahalıya satıyor ürünlerini ( exa,eksen bilgisayar,inventus,nova,teknobiyotik vs,vs,vs ) Bu durumda Türkiye'nin en büyük firmasından daha ucuza satıyor diye bu küçük firmalar dolandırıcı mı oluyor ? Bu fiyatlardaki fark neye göre değişiyor bilmiyorum ama, 2 ay önce 23'' Acer LED monitör aldım ve fiyatlar arasında müthiş uçurumlar vardı ; Eksen'de 380 lira, Teknobiyotik'te 430 lira, Vatan'da 480 lira idi. Hatta açtığınız ilanda verdiğiniz ilk 2 linke bakın ; vatanda 382 lira eksende 409 lira. Bir ürünü pahalı satan firma diğer ürünü daha ucuza satıyor.

Bunu bi okudumda yahu biraz önce size o hani ucuz fiyat verdiğiniz site varya ? Hıh işte oradan ben size vatandan daha pahalı işlemci ve anakart linkleri atmadımmı ? İsterseniz buraya tam 20 tane link koyabilirim bakıp araştırdım . Gördüm .

Anlamadığım bişey var hem diyosunuzki piyasası 350 + olabilir hemde diyosunuzki 270 lirak ilan linkini verdim . Forumda 4 arkadaş daha 1 hafta önce bu anakarttan sattı 320 ve 290 liraya . Arkadaş 280 vs bırakıyor zaten . Kullanımda olmayan bi anakart bu sanırım . Boşta . Sizi o gördüğüm 320 ye ve 290 a satan arkadaşların nicklerinde göremedim . Biri yarbay diyeri İSE DH YÖNETİCİ (bu bizden üstün olmaya yetiyo gibi sizin lügatta :) ) Oraya neden bunları yazmadınız ? Garipsiyiorum durumunuzu artık .
    Ama toparlanın . Bu ikinci el forum isteyen istediği fiyatı verir. Kimene ? Çok şikayetin varsa git teknosaya git evkura zarta zurta ? Şu anda kazıklamak için tek yer arıyan firmalar ? yasal tefeci olanlarda çok gerçi ? Gidin bukadar duyarlı vs iseniz ? Hadi bide boş zamanı orda değerlendirinde görek bizde ? Gelin hatta bende size ortak olucam birlikde ?

Ama nerdeeee . . .

Maksat eğlence. Boş zamanda ego tatmini . Bunu lütfen indirgemeyin dışarı . Anla yazdıklarımı ciddi anlamda ondan sonra pm vs ile cevap ver. Çünkü şu anda bunu okuyan Psikolok tanıdığım seni gülünç buluyor . Ve o madde madde yazdığın şu hikayeyi tam bi psiko analiz olarak görüyor :) iyi ve çirkin gibi :) İdrak ettinizmi ?

İkinci el kurallarındada yazar zaten bu okuyun derim (alışkanlığınız varsa) .

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

quote:

Şimdi o verdiğim linke bakıyordum ve ne gördüm biliyor musunuz ? Kapıda ödeme seçeneği var :) Kapıda ödeme seçeneği ile 280 liraya geliyor. Eğer dediğiniz gibi dolandırıcı bir siteyse ( olabilir,sonuçta babamın oğlu değil :D ), kaybedecek birşeyiniz olmaz. İster inanın ister inanmayın eğer am3+ bulldozerler çıkmasaydı sırf size kanıtlamak için bugün siparişi verirdim.

okuyorumda şu anda yazdıklarınızı ve o maddler halindeki süper ego tatmini konuşmanızı ;

2 : kimse kimseyi yemesin yok efendim piyasayı ögrenmeye çalışıyorum bu sebepden burdayım ayaklarını .
    3 : fiyat hiç bi zaman taban fiyata göre belirlenmez. Tavan fiyata görede belirlenmez . İsteyen istediği fiyata göre belirler . Bizim yapdığımız ise fiyatı 3 adet büyük ve en çok ürün alınan firmaya göre belirlemek dir . TEKRAR EDİYORUM : BİZİM YAPDIĞIMIZ ÜRÜN FİYATINI EN ÇOK SATILAN VE EN EN BÜYÜK FİRMALARIN STOKLARINDAKİ ÜRÜN FİYATLARINA GÖRE BELİRLEMEK . Süzgecinizi bi kontrol edin derim :) :(
    4 : Benim üslübu eleştirmişiniz ama kendinizde salak vs gibi üslüplare kullanmışınız ? Bunu ben Kılışdaroğlu ve Erdoğan polemiğine belirttim . Hani üslüp çatışması . Hani Karl Max ın söylediği şu ''Başkasındaki kusuru ararken kusurlu olma davranışı '' gibi :)
    5 : Tabiki üslübum saçmaca oldu şu konuşmalarınızı dinledikden sonra heleki :D . Belki şu dediklerimi o idraksızlık penceresinden alamıycaksınız içeri ama olsun ben yazayım dedim maksat ''BOŞ ZAMAN GEÇİRME YA HANİ :d:d:d ''
    6 : Sanırım Ahmet hakan çok okuyorsunuz bi kaç alıntı gördüm sizde ondan alınan :D:D:D
    7 : Demokraside haksız olsa bile çokluk kazanır. ( Bu nu o süzgeçden geçirebildinmi hayatım ? ) Eğer ben buraya 10 dan fazla link ve aynı fiyat koyuyosam karşılığındada sen bana 1 adet kıytırık link veriyosan bu beni haklı çıkarır ne yazikki .
    8 : sana eğer deseydikki ya kardeşim sanane istediğim fiyatı veririm ben eminimki alıcağımız cevap şu olurdu : orda ilan her türlü yoruma açıkdı yazıyor kime ne istediğimide ben yazarım vs vs vs . .. . Bunun bi kaç örneği var benim ilanlarıma bakarsan :) :) :)

Ve buda 10 olsun : senin pek bi alışverişin olmamış zaten :) hani elden alıyosun ya :) bakdımda profilinden mesajlaştığın yerlere 1 ürün filan almışın .
    Hani devam ediceksen Güdülenmeye bende sana vericek cevap çok yüzyüze denemek isterim bunları :):):) Çünkü Sanal klavyemizden yazmak çok kolay şu aralar .

TEKRAR HATIRLATIYORUM SÜZGECİNE SÖYLE İRİ TANELERİ ALMASIN :) BİZ FİYATLARIMIZI NE TABAN NE TAVANA GÖRE BELİRLERİZ . EĞERKİ BEN 10 SİTEDE 430 LİRA VERİYOSAM VE SENDE 1 SİTEDE 270 VERİYOSAN ( SADECE 1 ) BU NE ,GÜZELKİ BENİ HAKLI YAPIYOR . VELEV ŞUNUDA KABUL ETMEK GEREKİR SEN EĞER BU SİTELERDEN 6 8 TANE DAHA BU ŞEKİLDE FİYAT KOYARSAN BEN ÜRÜNÜ MECBUREN AŞAĞI ÇEKERİM .

BEN TİCARETCİ VE TEKNOLOJİ DELİSİYİM . ALIRIM SATARIM KULLANIRIM . FİYATLARIMI HER ZAMAN YÜKSEK FİRMALARA GÖRE BELİRLERİM .

VE EMİNİMKİ SENDE BU ÜRÜNDEN OLSA VE SENDE VATAN GOLD EXA ZART ZURT DA 430 SADECE 1 SİTEDE 270 LİK FİYAT ETİKETİNİ YAPIŞTIRIRSA BİRİ SENDE BU ŞEKİLDE YADA FARKLI AMA TUTUM AYNI ŞEKİLDE Bİ CEVAP VERİCEKDİN . YEME BİZİ :):):):)

Süper ego tatmin edilmez :) Freud'un kemikleri sızlıyor :=)

1-Oooo Freud psikoseksüel gelişimden girmişsiniz,yalnız ego ile güdü aynı kefede değil ( id,ego,süperego :D )
    2-Benim niyetimi benden daha iyi biliyorsanız Aristo'nun kemikleri sızlıyor :D
    3-Bu konuda haklı olabilirsiniz,fiyatı istediğiniz gibi tutabilirsiniz. Konu her türlü yoruma çık olduğu sürece ben de hertürlü yorumu yapabilirim
    4-Ordaki salak size karşı hakaret değildir,keşke bunu anlayabilseydiniz
    5-Bakınız madde 2 :)
    6-Ahmet Hakan kim ilk defa sizden duyuyorum ( çok ciddiyim hiç duymadım :D )
    7-Demokrasiyle koyun psikolojisini birbirinden ayırın, ilerleyen hayatınızda çok işinize yarar
    8-Haklısınız bunu düşünmemiştim,bu konuda diyebileceğim birşey yok :D ( ama büyük ihtimalle özür dileyip konuyu kapatırdım )
    9-Teşekkür ederim,verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :) ( bakınız madde 8 )

Maalesef daha forumdan hiç alışveriş yapmadım,sadece sahibinden,gittigidiyordan elden alışveriş yaptım :D
    Son olarak,evet haklısınız aynı durumda ben olsam bende haksız olduğumu bile bile 300 lirada ısrar ederdim ( şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum da gerçekten kabul etmesi zor iş )
    Ben ağzıma kuş tutsam siz yine 300 lirada gereksiz ısrarlı tavırlarınızı sürdüreceksiniz,onun için son olarak şunu söylemek istiyorum ;
    Verdiğim sitde kapıdan ödeme seçeneği var,umarım bu cümleyi açmama gerek kalmaz :)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir sonraki mesajınıza ayrı mesaj atıp rütbe kasmak istemediim için burda birleştiriyorum

O bahsettiğiniz ilanları görmedim, görseydim onlara da yazardım emin olun. Tekrar ediyorum,ego tatmini değil boş zamanı değerlendirme :D ( 3. defa söyletmeyin lütfen :) ) Bu mesajı okuyan cumhurbaşkanı arkadaşım da o psikolog arkadaşınızı çok komik buluyor ( kinaye )

• quote:

quote:

quote:

Süper ego tatmin edilmez :) Freud'un kemikleri sızlıyor :=)

1-Oooo Freud psikoseksüel gelişimden girmişsiniz,yalnız ego ile güdü aynı kefede değil ( id,ego,süperego :D )
    2-Benim niyetimi benden daha iyi biliyorsanız Aristo'nun kemikleri sızlıyor :D
    3-Bu konuda haklı olabilirsiniz,fiyatı istediğiniz gibi tutabilirsiniz. Konu her türlü yoruma çık olduğu sürece ben de hertürlü yorumu yapabilirim
    4-Ordaki salak size karşı hakaret değildir,keşke bunu anlayabilseydiniz
    5-Bakınız madde 2 :)
    6-Ahmet Hakan kim ilk defa sizden duyuyorum ( çok ciddiyim hiç duymadım :D )
    7-Demokrasiyle koyun psikolojisini birbirinden ayırın, ilerleyen hayatınızda çok işinize yarar
    8-Haklısınız bunu düşünmemiştim,bu konuda diyebileceğim birşey yok :D ( ama büyük ihtimalle özür dileyip konuyu kapatırdım )
    9-Teşekkür ederim,verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :) ( bakınız madde 8 )

Maalesef daha forumdan hiç alışveriş yapmadım,sadece sahibinden,gittigidiyordan elden alışveriş yaptım :D
    Son olarak,evet haklısınız aynı durumda ben olsam bende haksız olduğumu bile bile 300 lirada ısrar ederdim ( şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum da gerçekten kabul etmesi zor iş )
    Ben ağzıma kuş tutsam siz yine 300 lirada gereksiz ısrarlı tavırlarınızı sürdüreceksiniz,onun için son olarak şunu söylemek istiyorum ;
    Verdiğim sitde kapıdan ödeme seçeneği var,umarım bu cümleyi açmama gerek kalmaz :)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir sonraki mesajınıza ayrı mesaj atıp rütbe kasmak istemediim için burda birleştiriyorum

O bahsettiğiniz ilanları görmedim, görseydim onlara da yazardım emin olun. Tekrar ediyorum,ego tatmini değil boş zamanı değerlendirme :D ( 3. defa söyletmeyin lütfen :) ) Bu mesajı okuyan cumhurbaşkanı arkadaşım da o psikolog arkadaşınızı çok komik buluyor ( kinaye )

Onun ki sızlıyor şununki sızlıyor demek yerine o verdiğim hani gerçekleri masaya yatırıpda şu doğru bu doğru demeniz daha iyi olurdu . süper ego tatmin edilmez zaten benimde demek istediğim oydu :) hani ABSÜRT çerçevesi (Kinaye) . Algıda seçicilik vs vs diyebiliriz . :)

Ama sende haksız olduğunu biliyosun bu konuda :) demokratik olarak siz dedinizki ya kardeşim vatan kazıkcı benim sitem ucuzcu . Bende dedimki kardeşim bak senin sitende 2 adet ürün var hatta linkte koydum . Vatanda daha ucuz sizinkinde daha pahalı . Hani kazıkcı ya bende o yüzden bu tezi basit ve gerçekci bi yolla çürüttüm . O öldü bu öldü demedim :) .

Bunun cevabını bi türlü alamadım sizden . Nedenini bilemem ama işine gelmediğinden tahmin ediyorum .
    İkinci husus ise ; nedense benim reel olan ve linklerlede pekiştirdiğim . Doğruya doğru işte . Sana benim fiyatlandırma belirlememin neye dayandığınıda söyledim :) Bundan sonra senin yapman gereken o sızladı bu sızladı demek yerine totonun üstüne oturup aa adam haklı deyip adamın fiyatlandırma stratejisi bu deyip susmak olmazmı ?

Doğru diyosun aa o sitede kapıda ödemede var :) vatandada var hatta kart bile çekiyo kapıda 24 taksitle biliyomusun :) exa dada var ondada bundada var :) tek fark fiyatlandırma :) Heryerde farklı bi fiyat . Bi anlaşmada kazanılmış ürünler bedava olduğundan çok düşük fiyatlara gidebilir. Sizin için bu günde stok sordum tam 1 dakka önce :) ama adamlar illede yok dediler . Adama göre muhamelemi yahu bu ,:) siz bence cümleyi deyilde bi algıyı aç' ın :)

Duyduğum tek güzel şey senden Freud oldu :) Hani sırf aa bende pskoloji biliyorum yahu demek için yazılmış bi kaç sızlama işte diyip geçiyorum ama adları bile halen heycanlandırır beni :) üniversite hayatımdan beri :) Sağolsun Mete Kemiker bize aşıladı bu sevgiyi :) tanırmısın bilmem :) Hani googleye yazıpda bulamıycağın cinsten bu :) Freud gibim değil:)

Neyse sen kasma rütbecik için :) bırak biz ticareti sende amacın olan şu İKİNCİ EL PİYASA ÖĞRENME işini faal yap :)

Güle güle canımın içi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 4 Temmuz 2011; 16:15:37 >

• quote:

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=890FXA-UD5&ref=akakce&v=1.89.7 Başka birşey demeye gerek yok sanırım :)

Ve şu alıntı yapdığım mesajıda bi göstermek isterim :)

Bunda ise İyi niyet kavramından bahsedicem :)

Eğer iyi niyetli olsaydınız bunu bu şekilde yazmazdınız :)

Hocam burada bi fiyat gördüm ama diğer tüm siteler fazlasıyla pahalı tek bi site var oda bu . Acaba neden böyle ? . (link)

Ki şahet bize bu şekilde yaklaşmış olsaydınız tepkimiz okadar güzel olurduki emin olun :) .

Kibar bi dille hocam 20 adet firma 430 sizinki sadece 270 büyük ihtimal bi kanpanya vardır yada adamlara ürün ucuz gelmiştirde vermişlerdir Ama teşekkür ederiz size yorumunuz için bizide bilgilendirdiniz der ve bizde susardık . Dayatma sebebimiz iyi niyetli olmadığınızı anlatan yazınızdır :)

Anlaşıldı :)

• Peki anlaşılan o ki bir çıkmaza girdik, şimdi ben o siteden 270 liraya o anakartı alırsam buna cevabınız ne olacak ? Yine vatandan ordan burdan linkler gösterecek misiniz ? Mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim, bir firmada bir ürün ucuzken diğeri pahalı dedim hatta örneğini aldığım monitörle verdim :D Freud'u googledan değil 5 dk önce sizi anlamak için çalışmayı bıraktığım eğitim psikolojisi sınavından biliyorum. Sizin verdiğiniz linkler gerçek de benimkiler paralel evrenden mi ?
  • quote:

Hocam burada bi fiyat gördüm ama diğer tüm siteler fazlasıyla pahalı tek bi site var oda bu . Acaba neden böyle ? . (link)

Eğer Susam Sokağı'nda yaşasaydık veya adım Polyana olsaydı emin olun böyle yazardım. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun, kim böyle bir mesaj yazar ? Hocam diğer sitelerde fiyatlar pahalı ama birtek bu sitede ucuz ( sanki bu site kesin dolandırıcı ) neden böyle acaba ?......

Sizinle aynı fikirde olduğum diğer bir konu ise, şu klavye başında delikanlı olmak. Onun için bu konuya daha çok yazıp ne kendimi, ne de sizi rezil etmek istemiyorum. Sağlıcakla kalın, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
  • quote:

Peki anlaşılan o ki bir çıkmaza girdik, şimdi ben o siteden 270 liraya o anakartı alırsam buna cevabınız ne olacak ? Yine vatandan ordan burdan linkler gösterecek misiniz ? Mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim, bir firmada bir ürün ucuzken diğeri pahalı dedim hatta örneğini aldığım monitörle verdim :D Freud'u googledan değil 5 dk önce sizi anlamak için çalışmayı bıraktığım eğitim psikolojisi sınavından biliyorum. Sizin verdiğiniz linkler gerçek de benimkiler paralel evrenden mi ?

Benimki diycekdiniz :) yanılgıya düşmeyin :)

Peki o zaman vatan exa gold gibi türkiyenin en büyük 3 yada 20 en büyük firmadada aynı ama :) bunlardan alanlar ne olucak :) ???

A: KERİZ
    B: ÇÜNKÜ 1 YER HARİÇ HERYERDE FİYAT ÖYLE
    C: Bİ YERDE Bİ KAMPANYA OLMUŞTUR DEMEKKİ KEŞKE ORDAN ALSAYDIK AMA YAPCAK BİŞEY YOK ÇÜNKÜ PİYASANIN NORMAL FİYATI BU
    D: ENAYİ
    E: SEX DÜŞKÜNÜ (içimden gelen bişeydi yazdım. komik geldi. )

Söylemek isterimki ben sana : bi yerde kampanya vardır bu sebepden olabilir. Örneğin biliyosunki sende (ki o eğitim psikolojisi çalışmasından fırsat bılduysan) vatan bilgisayarda %30 %50 ye varan indirimler vardı 1 hafta süreçle . Yada daha fazla süreçle . Sıfır olarak bi çoğu kişi acımadan aldı gerçekdende :) Peki ikinci elciler ne yapdı ? AAAA ORDA FİYATLARI DÜŞÜRDÜLER %50 BİZDE HADİ BAKALIM DİYİP SIFIR İLE İKİNCİ ELİ AYNI FİYAT OLAN ÜRÜNLERİN FİYATLARINIMI DÜŞÜRDÜLER ?

Tabiki HAYIRRRR!!! Yapdıkları şey sadece eleştirenleri (forum yöneticileri yarbaylar filan eleştirilmedide sadece düşük rütbelilerle millet ego tatmini ve zaman geçirme yapdı :) aa tabi bazılarıda boş zamanımı değerlendiriyorum dedi ama öte yandan çalışmakta olduğum psikoloji sınavım var dedi :) bu durumda garip bence :):):):):):):):):):):):):):):):) )
    Hani i7 k SERİSİ SANDYBRİDGE işlemcilerin sıfırları 500 olduğu sıralarda :):):) İkinci eller 550 idi ya hatırladınmı :)

Yani sonuç olarak tart biç . Bence uzatma paso çatışma olucak vericek cevabıda çok ikimizin . ama Demokrasiye göre ben haklıyım :)

• quote:

quote:

Eğer Susam Sokağı'nda yaşasaydık veya adım Polyana olsaydı emin olun böyle yazardım. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun, kim böyle bir mesaj yazar ? Hocam diğer sitelerde fiyatlar pahalı ama birtek bu sitede ucuz ( sanki bu site kesin dolandırıcı ) neden böyle acaba ?......

Sizinle aynı fikirde olduğum diğer bir konu ise, şu klavye başında delikanlı olmak. Onun için bu konuya daha çok yazıp ne kendimi, ne de sizi rezil etmek istemiyorum. Sağlıcakla kalın, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Bu Polyana değilki be canım kardeşim :) bu o olayın dışında bişey :) insaniyet etik vs vs . yada iyi niyetli olmakla ilgili bişey bu :) Polyana iyi niyetli filandı eyw gerçi oda çok iyi niyetli idi ama olsun . Sonuç olarak sen dersini çalış bitir okulunu sonra anlamladıkdan sonra konuşalım bunları :)

Tutarsızın önde gidenisin psikolojik bi takım şeylere göre sen . Hmen ufak bi analiz sana :

3 MESAJ ÖNCEDE MESAJ YAZIP KASMIYCAM DAHA DEDİN AMA HALEN YAZIYOSUN :):):) BUDA Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE HALİ :) TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAK YADA NE DERSEN :) BUNUN ADIDA TUTARSIZLIK NE YAZİKKİ :)

TEŞEKKÜR EDERİM SANA GÜLE GÜLE CANIM ::)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.