Şimdi Ara

Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 29 Mart 2013 tarihinde Turkcell İletişim Merkezi'nden alınmıştır.

Bu tarihten itibaren 2 yıl boyunca Genpa ve Samsung Türkiye tarafından garantilidir.

Yaklaşık 18 ay daha garantisi devam etmektedir.

Fotoğraflar:

Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL

Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL

Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL Satılık Genpa Garantili Beyaz Samsung Galaxy Note II 950 TL

Ürün fotoğraflardaki gibi olup kenarlarında kullanımdan kaynaklı aşınma ve boya atmaları oluşmuştur.

Bütün aşınmaların fotoğraflarını makro olarak yakından çektim belli olması için, normalde o kadar belli değildir.

Yanında ekstradan silikon kılıf hediye edeceğim, bu kılıfla kullanırken boya atması çok az belli olmaktadır.

Ekranın sağ tarafında sadece güneş altında belli olan ufacık bir çizik mevcuttur, gündelik kullanımda belli olmamaktadır.

Ürünün fonksiyonel hiçbir sorunu yoktur, bütün fonksiyonları sorunsuz biçimde çalışmaktadır. Alıcı cihazı dilediği kadar inceleyebilir.

Fotoğraflardaki gibi kutusunda bütün aparatlarıyla eksiksiz olarak faturasıyla birlikte teslim edilecektir.

Aklıma yatan faturası mevcut, garantisi devam eden üst model telefonlarla takas düşünülebilir.

Fiyat 950 TL (Pazarlık düşünülmemektedir.) Sanalpazar vb. satış yoktur, sadece nakit olarak satılıktır.

Ankara'dan elden teslim edilebilir.

Akbank, Bank Asya, FinansBank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası hesaplarım mevcuttur.

İletişim: PM
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 16 Eylül 2013; 18:36:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat takip.
  • Aksilik olmazsa cihazi aldim. Muhabbeti saglam bir arkadas :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi olanakların yetersizliğinden dolayı şimdilik vaz geçtim.
    hayırlı satışlar
  • daha birkaç aylık telefonlarda oluşan boya atmaları,çizikler filan dizi deyimiyle irrinti oluyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 29 Eylül 2013; 17:23:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.