Şimdi Ara

SATILIK - GEARS OF WAR 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Oyun sıfır jelatininde açılmamış. Bölge kodu NTSC-J ancak tüm konsollarda sorunsuz çalışır...sadece NTSC-J makineye sahip arkadaşlara tavsiye etmiyorum, çünkü NTSC-J konsollarda kan efektleri vs. kırpılmış.

Kargo alıcıya aittir.Takas düşünmüyorum.

Fiyat: 125 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hayırlı satışlar
  • hk'dan 43 $ a alıp burada 125 TL'ye satmak.
    İyice ticarete dökmüşsünüz siz işi...
  • sende al sende sat
  • @LegendaryDoctor
    dostum burası "ikinci el" bölümü farkındaysan ticaret yapılıyor burada, hayrına ucuz oyun satışı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryDoctor

hk'dan 43 $ a alıp burada 125 TL'ye satmak.

sende al hocam tutan mı var ? adam o kadar riske giriyor kredi kartıyla Allah'ın Çin'inden sipariş geçiyor, kaybolcak mı gelecek mi belli değil, gümrükten geçip geçmeyeceği belli değil, bir ton stres çekiyor bırakta 125'e satsın, sen git kadıköyden 135 bayıl öyle al, siz buna layıksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

sende al hocam tutan mı var ? adam o kadar riske giriyor kredi kartıyla Allah'ın Çin'inden sipariş geçiyor, kaybolcak mı gelecek mi belli değil, gümrükten geçip geçmeyeceği belli değil, bir ton stres çekiyor bırakta 125'e satsın, sen git kadıköyden 135 bayıl öyle al, siz buna layıksınız...

çin'den takipli geliyor risk falan yok. gümrükten geçiyor sanki biz bilmiyoruz 16 $ yazıyorlar geçsin diye ne riski.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

çin'den takipli geliyor risk falan yok. gümrükten geçiyor sanki biz bilmiyoruz 16 $ yazıyorlar geçsin diye ne riski.

tamam diyelim kaybolmadı ve gümrüğede takılmadan geldi oyun, ve arkadaşa maliyeti 86-90 tl arası... adam napacak oldu olacak zararına satsın... artı olarak ekleyeyim artık o fiyatlara istesende alamazsın çünkü stoklar tükendi...hee ben çok biliyorum alırım dersen 10 tane al benim için bana aldığın fiyattan sat, madem herşeyi çok biliyorsun neyin nereden kaç paralara alınıp kaça satıldığını biliyorsun bana da aldığın fiyattan sat. he birde unutmadan git oto galerilerine söyle adamlara bu arabanın size maliyeti şu kadar üstüne bu kadar kar koyup satamazsın de ... sonra başına gelenleri gerçek kesit programında dinleyelim... sanki kendin alsan 90 liraya aldığın paraya satacaksın... hey Allah'ım ya...

• Yes, Mr.Lawyer you are right. I am so sorry for this. This is my last message on this topic. Do not reply again please. Best regards.
  • quote:

Yes, Mr.Lawyer you are right. I am so sorry for this. This is my last message on this topic. Do not reply again please. Best regards.

arkadaşım bak herşey okul okumak, doktor olmak değil hayatta... bunlara sakın kanıpta ben doktor olucam, büyük adam olucam falan diye böbürlenme.Önemli olan şey birşey olmak değildir,insan olmaktır. İnsan olmanın en önemli şartıda güzel ahlak sahibi olmaktır. Burada herkes birşeylerin peşinde tıpkı yeryüzündeki tüm canlıların peşinde olduğu gibi, arkadaşımız yurtdışından binbir zahmetle oyun almış, gelmiş burada satıyor, fiyatını belirtiyor, pahalı olabilir, ucuz olabilir, burası kimseyi ilgilendirmez ama sen gelip 43$(ki yanlışın var kargo 4$ ekle 47$ eder ) a aldığın oyunu burada 125 tl ye satıyorsun işi iyice ticarete dökmüşsün dersen olmaz. Niye olmaz biliyor musun arkadaşım, çünkü bu arkadaşımız çevrede 90 a satılan oyunu 125 e satmak istemiyor zaten heryerde 125-135e satılıyor, o da hakkını istiyor.Aynı zamanda arkadaşımızın belki paraya ihtiyacı var ve sen bu hareketlerinle ve alaycı mesajlarınla arkadaşımızın satışını engelliyorsun. Sen her ne kadar alaycı tavırlarınla mesajlar yazsanda ben efendiliğimi bozmadan sana nacizane fikirlerimi ilettim. Umarım ders alır ve utanırsın. İngilizce bilmekde herşey değildir , bende fakülte mezunuyum bende TOEFL verdim ama bunlara gerek yok, insan olmayı öğrenelim önce. God Bless You !

• Hayırlı satışlar ...
  • quote:

quote:

Yes, Mr.Lawyer you are right. I am so sorry for this. This is my last message on this topic. Do not reply again please. Best regards.

arkadaşım bak herşey okul okumak, doktor olmak değil hayatta... bunlara sakın kanıpta ben doktor olucam, büyük adam olucam falan diye böbürlenme.Önemli olan şey birşey olmak değildir,insan olmaktır. İnsan olmanın en önemli şartıda güzel ahlak sahibi olmaktır. Burada herkes birşeylerin peşinde tıpkı yeryüzündeki tüm canlıların peşinde olduğu gibi, arkadaşımız yurtdışından binbir zahmetle oyun almış, gelmiş burada satıyor, fiyatını belirtiyor, pahalı olabilir, ucuz olabilir, burası kimseyi ilgilendirmez ama sen gelip 43$(ki yanlışın var kargo 4$ ekle 47$ eder ) a aldığın oyunu burada 125 tl ye satıyorsun işi iyice ticarete dökmüşsün dersen olmaz. Niye olmaz biliyor musun arkadaşım, çünkü bu arkadaşımız çevrede 90 a satılan oyunu 125 e satmak istemiyor zaten heryerde 125-135e satılıyor, o da hakkını istiyor.Aynı zamanda arkadaşımızın belki paraya ihtiyacı var ve sen bu hareketlerinle ve alaycı mesajlarınla arkadaşımızın satışını engelliyorsun. Sen her ne kadar alaycı tavırlarınla mesajlar yazsanda ben efendiliğimi bozmadan sana nacizane fikirlerimi ilettim. Umarım ders alır ve utanırsın. İngilizce bilmekde herşey değildir , bende fakülte mezunuyum bende TOEFL verdim ama bunlara gerek yok, insan olmayı öğrenelim önce. God Bless You !

Hocam boşver, bu intikali zayıf arkadaş için boşuna yazmışsın, değerli vaktini harcamışsın. Değmez! Kendisi bir de kontrol delisi. İlla en son o yazmalı, onun üstüne cevap yazınca karşılık vermesi gerekiyor. Şimdi bak nasıl sana, bana cevap yazacak.

@EfsaneviDoktor
    Bu başlıktaki son mesajım. Lütfen tekrar cevap yazma . Sevgiler.

• Alla alla bencede pahalı nedir çullandınız adamın üstüne söylenmeyecek mi yani o zaman yoruma açmayın ilanı hayret bişey. Riske giriyormuş riske giriyorda kendi keyfi için giriyor bana satabilmek için katlanmıyorya. Satabiliyorsa satsın hayrını görsün arkadaş ama FİYAT PAHALI var mı arkadaş!!!!
  • veysel olay fiyat pahalı yada ucuz olayı değil, ticarete dökme vs olayı... fiyat sana göre pahalı olabilir ancak şu an sıfır GeoW3 ler bu fiyat...isteyen alır isteyen bakar geçer, kimse keyfimin kahyası değil yok şu paraya alıyorsun bu paraya satıyorsun, o zaman gitsinler spotçularada aynı muameleyi yapsınlar veya 2 gün beklemek yerine 10 gün beklesinler...
  • Efsanedoktor nickli arkadaş son günlerde sürekli aynı tavırlar içersinde mesajlar atıyor bu bölüme. Oyunlarla ilgilendiğini düşünmüyorum açıkcası. Düşünse böyle gereksiz bir ilan baltama içersinde olmaz. Adam gibi pm ile indirip yapabilir mi yapamaz mı sormak varken tek derdiniz ilan baltamak. Sonra da " milleti bilgilendiriyorum " diye savunursunuz. Size ne kardeşim. Ilgili kişi zaten pm atıp adam gibi sorar.
  • Doktor haklı yırtınmayın beyler.47 dolar= 80 tl,hadi dışardan getirdiği için vs.10 bilemedin 15 tl koy ama üstüne 45 tl kar koymak nedir ya.Burda herkes işi ticarete dökmeye kalkarsa forumda oyun alım-satım-takas kalmaz.Bu hiçbirimizin işine gelmez,küçük düşünmeyin.
  • beyler bir daha yazıyorum burası TİCARET yeri hayır tekkesi değil, burda edebiyat parçalayan arkadaşlar sattığı zaman 90-95ten hatta isterlerse iyilik olsun diye 50den verebilirler oyunu ancak ben uğraşamam...

yok yırtınmayın, yok pahalı, yok ticaret..... ne bekliyorsunuz kardeşim ? aldığımı fiyata oyunmu vereyim yada bi oyundan 10 TL kar sınırı diye birşey mi var, spotçulara bayılırken 130 kimsenin sesi çıkmaz, görende adamlar 120 ye alıyor hayrına o fiyata veriyor diyecek....

son olarak dediğim gibi isteyen alır isteyen almaz, şu an ki Türkiye piyasa fiyatı bu oyunun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Doktor haklı yırtınmayın beyler.47 dolar= 80 tl,hadi dışardan getirdiği için vs.10 bilemedin 15 tl koy ama üstüne 45 tl kar koymak nedir ya.Burda herkes işi ticarete dökmeye kalkarsa forumda oyun alım-satım-takas kalmaz.Bu hiçbirimizin işine gelmez,küçük düşünmeyin.

sen önce uslubunu düzelt, buraya gelip kasımpaşa ağızıyla yırtınmayın diyemezsin. 47 $ = 80 TL mi acaba ? an itibariyle 87 TL yapıyor banka yüksek kurla TL ye çevirdiği için 1-2 tl de öyle oynuyor oyun 90 TL'ye geliyor, evet 90'a alıp 90'a satmak ne kadar mantıklı acaba ? kadıköy'den alırken 135 tl bayılıp kimsenin çıtı çıkmıyor birde etrafa gülücük ata ata geziyorsun sokaklarda, forumda satılırken 125 olur mu diye tavır yapılıyor. bu kadar zeki ve bilinçli insanlarsanız gidin sizde bu arkadaşın aldığı yerden alın madem sizde işin sırrını çözdünüz. tövbe estağfirullah ya, valla burası forumdan çıkmış , nerede aç,sefil,dengesiz,kendini bilmez,üçkağıtçı çoluk çocuk bebe var burada arkadaş...

• Kendi getirmiş jelatinini açmadan satıyor bu kadar basit olay bence. Hani dese oyun rezerveli 125 TL 7 gün sonra teslim edicem o zaman haklısınız diyebilirim.
    Ama oyun gelmiş şu an hemen almanıza hazır Bu nedenle bu oyunun karşılaştırılması gereken fiyat 135 TL olan Türkiye'deki satış fiyatıdır. Bence güzel fiyat hayırlı satışlar
  • Üstündeki çince yazılar olmasa alırdım,hayırlı satislar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.