Şimdi Ara

Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den alınma garantisi devam eden (ancak ne kadar süresi var garantisinin bitmesine bilmiyorum) Beyaz renkli Note 2. Telefonu 1 2 sefer yere düşürdüğümden dolayı kenarında ezilmeler oldu ancak telefonun çalışmasında hiç bir sıkıntı yoktur. Maltepe ve civarında elden teslim edebilirim. Telefon olduğu için kargo ile uğraşamam. Kutusu, ve kutu içeriği durmaktadır. Fiyat 700 Tl

Edit: Ekstra olarak vereceklerim orjinal 2. batarya.
    32 Gb sandisk hafızaz kartı
    Eskimişte olsa note 2 için standlı ve kartvizitlikli kılıf.

Edit 2: Fotoları ekledim. Ancak aceleden bu şekilde çekebildim fotoları. Biraz bacak şov oldu ama hak verin hava 30 derece

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar Satılık Garntisi Devam Eden Note 2 ve Ekstrlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hougras -- 18 Haziran 2014; 21:56:54 >

• discovery ile takas düşünür müsünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 18 Haziran 2014; 11:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

discovery ile takas düşünür müsünüz ?

Takas düşünmüyorum, teşekkrler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.