Şimdi Ara

Satılık Garmin Nuvi200 (Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz kullandığım garmin nuvi200 modeli navigasyon cihazım satılıktır. temmuz 2008 de alındı faturalı ve temmuz 2010 a kadar garantilidir. harita güncellemesini daha yeni yaptım. 1-2 sefer daha güncelleme hakkı mevcuttur. fiyat 250 tl. istanbul anadolu yakası elden teslim edilir.

• Dalgamı geçiyorsun? 239 TL Mediamarkt'da sıfır fiyatı zaten..

2. elleri de 175 TL'ye satılıyor.

120 TL'ye bırakırsan PM at..
  • walla ben hepsiburada ve hızlıal dan bakıp fiyat verdim. ben 450 ye almıştım. 120 vereceğime yeğenlere veririm oynarlar ufaklıklar
  • sen bilirsin.. en pahalı döneminde almışsın cihazı şimdi GPSler Avrupa standartlarına geriledi.
  • 239 TL ye hangi mediamarkt da gordunuz?
  • birde avrupa standardı diye bir şeymi var yahu
  • İstanbul Optimum Outlet'teki Media Marktta 239 TL

Avrupa standartı diye birşey var galiba ben uydurdum ama ortalama Amerika ve Avrupa'daki fiyatlara göre 3 katı iken şimdi 1,5 katı filan durumuna geldi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde bu ötv ler kdv ler varken avrupa standardını rüyamızda görürüz media markt ta kampanya yapmıştır zaten bitmiştir stoklarda kalmamıştır.
  • delinin bir kuyuya taş atmış hesabı. 10 tane satıyor reklam olsun dıye.
  • bir kaç ay önce pembesini 175 liraya görmüştüm carrefour izmirde :)
  • refurbished olmasın amerıkada 150 dolar sıfırı
  • Merhaba;

Ürün satıldı mı acaba?

Emir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrdzy

Merhaba;

Ürün satıldı mı acaba?

Emir

selamlar ürün henüz satılmadı
  • satılmıştır. teşekkürler...
  • Aynı şekilde aynı zamanda alınmış halen garanti ve Türkiye haritası güncelleme hakkı devam eden bir Nuvi 200 de ben satabilirim ek olarak 2 gb kart ve karttaki süprizleri ile.Fiyat son 225 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgecik

Aynı şekilde aynı zamanda alınmış halen garanti ve Türkiye haritası güncelleme hakkı devam eden bir Nuvi 200 de ben satabilirim ek olarak 2 gb kart ve karttaki süprizleri ile.Fiyat son 225 TL

Pm attım bakarmısın...

• BEYLER 2.EL SATILIK BÖLÜMÜNE AÇSANIZA BU BAŞLIĞI. BURASI ALIŞVERİŞ SAYFASI DEĞİL...!!!!

• Siz de nazikçe bağırmadan söyleseniz daha kıymete geçer ! Herhalde bilirsiniz forumda BÜYÜK harf ile yazmak bağırmak demektir.Syg.
  • Garmin Nüvi 200w var bendede 2009.02 harita güncellemesi yapıldı. Cihazı 2008 Nisan'da amerika'dan aldım. Kutus herşeyi duruyor.

İsteyene satabilirim :))

Fiyat teklifleri için PM atalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.