Sorunsuz kullandığım garmin nuvi200 modeli navigasyon cihazım satılıktır. temmuz 2008 de alındı faturalı ve temmuz 2010 a kadar garantilidir. harita güncellemesini daha yeni yaptım. 1-2 sefer daha güncelleme hakkı mevcuttur. fiyat 250 tl. istanbul anadolu yakası elden teslim edilir.
walla ben hepsiburada ve hızlıal dan bakıp fiyat verdim. ben 450 ye almıştım. 120 vereceğime yeğenlere veririm oynarlar ufaklıklar
sen bilirsin.. en pahalı döneminde almışsın cihazı şimdi GPSler Avrupa standartlarına geriledi.
239 TL ye hangi mediamarkt da gordunuz?
birde avrupa standardı diye bir şeymi var yahu
İstanbul Optimum Outlet'teki Media Marktta 239 TL
Avrupa standartı diye birşey var galiba ben uydurdum ama ortalama Amerika ve Avrupa'daki fiyatlara göre 3 katı iken şimdi 1,5 katı filan durumuna geldi..
bizde bu ötv ler kdv ler varken avrupa standardını rüyamızda görürüz media markt ta kampanya yapmıştır zaten bitmiştir stoklarda kalmamıştır.
delinin bir kuyuya taş atmış hesabı. 10 tane satıyor reklam olsun dıye.
bir kaç ay önce pembesini 175 liraya görmüştüm carrefour izmirde :)
refurbished olmasın amerıkada 150 dolar sıfırı
Merhaba;
Ürün satıldı mı acaba?
Emir
quote:
Orjinalden alıntı: emrdzy
Merhaba;
Ürün satıldı mı acaba?
Emir
selamlar ürün henüz satılmadı
satılmıştır. teşekkürler...
Aynı şekilde aynı zamanda alınmış halen garanti ve Türkiye haritası güncelleme hakkı devam eden bir Nuvi 200 de ben satabilirim ek olarak 2 gb kart ve karttaki süprizleri ile.Fiyat son 225 TL
quote:
Orjinalden alıntı: bilgecik
Aynı şekilde aynı zamanda alınmış halen garanti ve Türkiye haritası güncelleme hakkı devam eden bir Nuvi 200 de ben satabilirim ek olarak 2 gb kart ve karttaki süprizleri ile.Fiyat son 225 TL