Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık garantili, temiz 16gb iphone 4 SATILMIŞTIR Satın Al 17 Mart 2012 00:07 1 1 Satılık garantili, temiz 16gb iphone 4 SATILMIŞTIR Ürünü 8 ay önce aldım. Fakat ilk 2 ay kullandım sadece. 6 aydır kutusunda duruyor. Telefon genel anlamda temiz. Ön camında ve arka kısmında koruyucu bant var. Ve sürekli korumayla kullanıldı. Sadece bir kere çarpma sonucu köşesinde ufak bir deformasyon oldu. Estetik açısından başka bir sorunu yok. Telefonu turkcell bayii den aldım. Garantisi 16 ay daha devam etmekte. Hiç bir arızası mevcut değil. Sanalpazar linkihttp://www.sanalpazar.com/Satilik-Garantili-Temiz-16gb-Iphone-4__isp2959307 ÜRÜN SATILMIŞTIR Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mart 2012 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz durumda Dell İnspiron n5110
çok makul geldi fiyat... 16 ay garantisi de devam ediyor olması da cabası,kör şeytan kredi çek,al diyor. :) İyi satışlar...
Sağolun, ama bence kredi çekip almayın. Telefon için borçlanmayın bence. Kusuruma bakmayın iç işlerinize karıştım biraz ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz durumda Dell İnspiron n5110
Ürün sanal pazar üzerinden satılmıştır. Fakat arada ufak pürüzler var. Süreçten haberdar edeceğim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz durumda Dell İnspiron n5110