Şimdi Ara

Satılık garantili, temiz 16gb iphone 4 SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık garantili, temiz 16gb iphone 4 SATILMIŞTIR
    Ürünü 8 ay önce aldım. Fakat ilk 2 ay kullandım sadece. 6 aydır kutusunda duruyor. Telefon genel anlamda temiz. Ön camında ve arka kısmında koruyucu bant var. Ve sürekli korumayla kullanıldı. Sadece bir kere çarpma sonucu köşesinde ufak bir deformasyon oldu. Estetik açısından başka bir sorunu yok. Telefonu turkcell bayii den aldım. Garantisi 16 ay daha devam etmekte. Hiç bir arızası mevcut değil.

Sanalpazar linkihttp://www.sanalpazar.com/Satilik-Garantili-Temiz-16gb-Iphone-4__isp2959307

ÜRÜN SATILMIŞTIR
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mart 2012 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok makul geldi fiyat... 16 ay garantisi de devam ediyor olması da cabası,kör şeytan kredi çek,al diyor. :) İyi satışlar...
  • Sağolun, ama bence kredi çekip almayın. Telefon için borçlanmayın bence. Kusuruma bakmayın iç işlerinize karıştım biraz

• 1 mesaj yolladım.
  • mukkml fıyat
  • ö.m.
  • Ürün sanal pazar üzerinden satılmıştır. Fakat arada ufak pürüzler var. Süreçten haberdar edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.