Şimdi Ara

>>> SATILIK GARANTİLİ SAMSUNG GALAXY S2 <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon grey faturali 2 yil garantidir şirket tarafindan hediye edildi sadece 2 gün kullandım hız tutkusunu yaşamak isteyenlere uygun bana büyük geldiği için satışa koyuyorum hala samsung fabrika çıkışlı jelatini duruyor istesem sıfır diye biraz farklı bir fiyattan satarım ama yalan söylemenin bir anlamı yok rom root işlerinden pek anlamadığım cihazı orjinal kullanıyorum........

hediye
    2 adet fileli kılıf (siyah ve beyaz renk)

TAKAS SEÇENEĞİ BU CİHAZDAN DAHA DÜŞÜK SEVİYEDEKİ SIFIR GİBİ GARANTİLİ ANDROİD CİHAZLARLA TAKASLAYABİLİRİM KUZENİMİN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR ONA HEDİYEM OLUR TAKAS SEÇENEĞİNİN YANINDA ÖDEYECEĞİNİZ MİKTARIDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM...

fiyat :son ilan son fiyat 1300 --1200 son fiyattır isteyen 140 lira daha verip diğer sıfır greylerden alabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 24 Ağustos 2011; 11:02:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dipnot;ölmüş eşşek arayanlar yaklaşmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

dipnot;ölmüş eşşek arayanlar yaklaşmasın..

dipnota dikkat:
  • Resim linkini düzeltirmisiniz..
  • düzeltildi üstad....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 20 Ağustos 2011; 11:03:34 >

• pm
  • cevaplandı takas seçeneğini belirttim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 22 Ağustos 2011; 18:15:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Entry-takas çelişkisi :S

LG Optimus 3D : 4.3" ekran
    HTC Evo 3D : 4.3" Ekran

quote:

Telefon grey faturali 2 yil garantidir şirket tarafindan hediye edildi sadece 2 gün kullandım hız tutkusunu yaşamak isteyenlere uygun bana büyük geldiği için satışa koyuyorum bana en uygun 3,5 inç ekranlanlı telefonlar olduğunu anladım bırakın çiziği toz zerresi bile yok cihazın üzerinde hala samsung fabrika çıkışlı jelatini duruyor istesem sıfır diye biraz farklı bir fiyattan satarım ama yalan söylemenin bir anlamı yok rom root işlerinden pek anlamadığım cihazı orjinal kullanıyorum........

hediye

sadece lg optimus 3d evo 3d ile takas olur...

fiyat :son ilan son fiyat 1300 --1200 son fiyattır isteyen 140 lira daha verip diğer sıfır greylerden alabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Entry-takas çelişkisi :S

LG Optimus 3D : 4.3" ekran
    HTC Evo 3D : 4.3" Ekran

quote:

Telefon grey faturali 2 yil garantidir şirket tarafindan hediye edildi sadece 2 gün kullandım hız tutkusunu yaşamak isteyenlere uygun bana büyük geldiği için satışa koyuyorum bana en uygun 3,5 inç ekranlanlı telefonlar olduğunu anladım bırakın çiziği toz zerresi bile yok cihazın üzerinde hala samsung fabrika çıkışlı jelatini duruyor istesem sıfır diye biraz farklı bir fiyattan satarım ama yalan söylemenin bir anlamı yok rom root işlerinden pek anlamadığım cihazı orjinal kullanıyorum........

hediye

sadece lg optimus 3d evo 3d ile takas olur...

merak etme çok cihaz değiştiren biriyim sadece telefonda 3d keyfini merak ediyorum onlarıda değiştireceğimden emin olabilirsiniz ha belki 3d keyfini beğenip yanımda taşımam telefonu eşime bırakırım akşam 3d cihazların keyfini eşimden alarak çıkarırım kapito kardeş şu anda geçen satışa çıkardığım wave 2 ve galaxy s2 mışıl mışıl uyuyor evde bende ip 4 kullanıyorum keyif benim ister kullanır ister bomba düzeneği bağlar patlatırım entry kardaş haaa istiyorsan kullandığım ve şu anda evde bulunan evdeki telefon listemin fotoları çekip sana gönderebilirim gözün bayram etmesi açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 23 Ağustos 2011; 16:30:22 >

• Çok 3D cihaz istiyosan ortalaık 3D TV dolu ve emin ol o telefonlardan daha iyi 3D performans veriyorlar hemde aynı fiyata.
  • quote:

Çok 3D cihaz istiyosan ortalaık 3D TV dolu ve emin ol o telefonlardan daha iyi 3D performans veriyorlar hemde aynı fiyata.

oda evde var ama gözlüklü ben milletin çektiği 3d izlemek istemiyorum kendi çektiğim 3d videoyu izlemek belki bana daha kelifli gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 23 Ağustos 2011; 16:43:39 >

• quote:

quote:

Çok 3D cihaz istiyosan ortalaık 3D TV dolu ve emin ol o telefonlardan daha iyi 3D performans veriyorlar hemde aynı fiyata.

oda evde var ama gözlüklüben milletin çektiği 3d izlemek istemiyorum kendi çektiğim 3d videoyu izlemek belki bana daha kelifli gelir...

FPR(LG Cinema 3D serisi ve Philips Easy 3D Serisi) gözlüklü modellerden aldıysanız hiç rahatsız etmiyor gözünüzü normal gözlüklü aldıysanız sorun o zaman başlıyor :)

• quote:

quote:

quote:

oda evde var ama gözlüklüben milletin çektiği 3d izlemek istemiyorum kendi çektiğim 3d videoyu izlemek belki bana daha kelifli gelir...

FPR(LG Cinema 3D serisi ve Philips Easy 3D Serisi) gözlüklü modellerden aldıysanız hiç rahatsız etmiyor gözünüzü normal gözlüklü aldıysanız sorun o zaman başlıyor :)

bu kadar geyiğin bir telefon ilan topiğinde yapıldığına inanamıyorum neyi ne zaman nasıl veya kiminle ve niçin yapmak istediğimi bana bırak bi huzur ver topic kirletme ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.