Şimdi Ara

Satılık Garantili PS3 40GB (izmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Satılık Playstation 3. 40 Gb Fat versiyonudur. İzmir'den Emrah Elektronik'ten alınmıştır. Fatura tarihi 03.01.09 dur. Daha 8 ay garantisi var. Alet şuana kadar hiç sorun çıkarmadı. Alet CECHJ04 serisinden (65nm lik işlemcisi olan seri)
    Garanti kartı malesef kayboldu. Faturası hala mevcut. Sorun çıkarmadığı için tekrar garanti kartı çıkarma ihtiyacı duymadım. İleride sorun çıkarsa Sony'den bu kartı temin edebilirsiniz.
    Konsolun yanında 1 tane DS3, 1 tane sixaxis, 1 tane rgb kablo, 1 tane altın uçlu hdmi kablosu var. Orijinalinde DS3 yok. Shopto'dan satın almıştım. %100 orijinal DS3 yani.
    Fiyatı 575 tl. Forumu araştırdım, fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum. İzmir içi deneyerek elden teslim edebilirim. İzmir dışına alıcı ödemeli yollayabilirim. Ama İzmir dışına satma taraftarı değilim pek. Kargoda falan sorun yaşanabiliyor bu tür ürünlerde.

Gta4 pal, kutulu, kitapçıklı, haritalı. Çok temiz. 40 TL
    God of War 3 pal, kutulu, kitapçıklı, inanılmaz temiz. 80 tl

Hepsini birlikte alana fiyatı 675. Tekliflerinizi pm'den iletebilirsiniz. İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Sorun çıkarmadığı için tekrar garanti kartı çıkarma ihtiyacı duymadım. İleride sorun çıkarsa Sony'den bu kartı temin edebilirsiniz.

sony eurasia garantili yani değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Sorun çıkarmadığı için tekrar garanti kartı çıkarma ihtiyacı duymadım. İleride sorun çıkarsa Sony'den bu kartı temin edebilirsiniz.

sony eurasia garantili yani değil mi?

Elbette Sony Eurasia garantili. Kutudan çıkan mavi garanti belgesi kayboldu. Faturası mevcut, yani garanti belgesini tekrar temin etmek mümkün. Ama alette herhangi bir sorun yaşamadığım için bu belgeyi temin etme gereği duymadım. Alan kişi herhangi bi sorun yaşarsa Sony'e fatura ile başvurup garanti belgesini tekrar alabilir. Alet garanti kapsamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtymmn -- 14 Nisan 2010; 0:26:50 >

• Konsolun fiyatını 550 liraya düşürdüm.
    1 tane DS3 kol, 1 tane sixaxis kol, 1 tane RGB kablo, 1 tane altın uçlu hdmi kablo. Aletin hala 8 ay garantisi var.

Gta4 pal, kutulu, kitapçıklı, haritalı. Çok temiz. 40 TL
    God of War 3 pal, kutulu, kitapçıklı, inanılmaz temiz. 80 TL

Konsol ve oyunlar birlikte fiyatı 650 TL. Tekliflerinizi PM ile iletebilirsiniz. İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARADAN ALINIK PS3
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.