Şimdi Ara

Satılık Garantili Asus GTX 260 (216 core)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Asus ENGTX260 216 Core

Uzun zamandır sorunsuz kullanmış olduğum ekran kartımı gereksiz olduğu için artık satıyorum.Oyun olarak oynadığım pek oyun yok ve oynadığım oyunlar içinde çok fazla bana.Bu yüzden satma kararı aldım.Ürünün kutusu durmaktadır.Faturası yoktur fakat kaşe ve imzalı olarak MERSAN'dan garantilidir.Aşağıdaki resimdede garanti hakkında daha detaylı bilgiyi göreceksiniz.

Resimdede görüldüğü gibi ürünün garanti bitim süresine 273 gün bulunuyor . 08/04/2011 tarihine kadar garantilidir.

İstediğim fiyat : 300 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 14 Temmuz 2010; 14:05:53 >

• pm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akisse77

pm var

Cevaplandı
  • 330tl ye gtx275 alınıyor hocam :))) hayırlı ısler kolay gelsın fıyatı ındırırsen cabuk satılır
  • kaç liraya inmemi bekliyorsunuzki? 250 Liramı? o fiyata bende kalır daha iyi.Kaldıki bu ürün Zotac direk Asus.Garanti sorunlarında hiçbir zaman sorun yaşamadığım Çizgi elektronik var arkasında
  • hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJENS

hayırlı satışlar

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 ye verirsen hemen bugün alırım acil ihtiyacım var
  • Bunun fan sesi nasıl kardeş, rahatsız ediyormu oyunlarda. Birde 75 derecenin üstünde Artifact sorunu yapıyormu yani ekranda donma yukarıdan aşağı düz çizgi çıkıyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiRaMit61

Bunun fan sesi nasıl kardeş, rahatsız ediyormu oyunlarda. Birde 75 derecenin üstünde Artifact sorunu yapıyormu yani ekranda donma yukarıdan aşağı düz çizgi çıkıyormu??

Fan sesi yok şuan için ve ısınma problemide olmadı.Çok nadir zamanlarda yüksek çözünürlükte oynarkende dediğiniz gibi görüntülerde bozulma yada donma gibi sorunlarla karşılaşmadım.İstenirse zaten sizin önünüzde ekran kartını zorlarız herhangi bir problem var yok görürüz.Zaten sorun olursada garantisi var garantiye girer en kötü onun için sorun teşkil etmiyor :)
  • asussa gereğini yapar fiat mskul hsyırlı satışlar
  • Temsili resmi yanlış koymuşum :) daha yeni farkettim :)
  • Takas düşünmüyorum arkadaşlar teşekkürler
  • bu karttın 55nm olanları çok güzel. daha az ısı daha az güç tüketimi
  • aynı karttan sattım süper bir karttır. tavsiye ederim herkese . hayırlı satışlar arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WasteLand

aynı karttan sattım süper bir karttır. tavsiye ederim herkese . hayırlı satışlar arkadaşım

Teşekkür ederim
  • 250 ye rahat gider bence güzel kart en kısa sürede satılması dileğiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.