Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK GARANTİLİ 32 GB SSD HP TOUCHPAD TABLET Satın Al 28 Eylül 2012 16:44 1 1 SATILIK GARANTİLİ 32 GB SSD HP TOUCHPAD TABLET Nadiren kullandığım tertemiz tabletimi satıyorum.Kullanmmaya vaktim kalmadığı için satmaya karar verdim -Tablet 15-01-2012 Tarihinde Kipa'dan alınmıştır.Faturası ve garanti belgesi mevcuttur.15 Ay daha garantisi mevcuttur. -Kutu içeriği tamdır -Orjinal kılıfı ve ebay'den getirttiğin deri kılıfı mevcuttur. Çin malı tabletler ile kıyaslanmayacak kadar hızlı ve IPS ekrana sahiptir.Hp çok kaliteli üretmiş tableti.Bugüne kadar 3-4 tane çin malı tablet aldım sattım.Hiçbirirn kalitesi Hp Touchpad kadar değildi. Cihazda Hp'nin webos sistemi ve Android ICS yüklü.Açılışta istediğinizi seçebiliyorsunuz ama tavsiyem Android kullanmanız.Yakında JellyBean sürümüde çıkacak.Şu anki JellyBean sürümleri biraz sorunlu. Özellikler: Renk: Siyah Görüntü: 9.7-inch XGA IPS ekran, multitouch, 1024×768çözünürlük İşletim Sistemi: Hp Webos ve Android 4.04 ICS Kamera: 1,3 MP Sensörler: Işık sensörü,Hız ölçer,Pusula(Manyetometre) ve Jiroskop Pil: 6300mAh Wireless Bağlantısı: Wi-Fi 802.11a/b/g/n with WPA, WPA2, WEP, 802.1X authentication; Bluetooth® wireless technology 2.1 + EDR with A2DP stereo Bluetooth support Hafıza: 32 Gb SSD Disk İşlemci:Qualcomm Snapdragon dual-CPU APQ8060 1.2GHz Ram: 1GB Boyut Boyut : 240 x 190 x 13.7 mm İncelik İncelik : 13.7 mm Ağırlık Ağırlık : 740 g Ekran Boyutu Ekran Boyutu : 9.7" Kulaklık Girişi Kulaklık Girişi : 3.5mm Jack Video Kayıt Çözünürlüğü Video Kayıt Çözünürlüğü : 720p 1280x720 Multitask Multitask : Var Flash Desteği Flash Desteği : Adobe Flash Resimler: Fiyat Olarak [size=4]500 TL istiyorum.Dileyene sanalpazar taksitli satış veya sahibinden üzerinden get açılır.Tabi komisyon ve taksit farkını ödemek koşulu ile. Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Eylül 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK ASUS K53SV NOTEBOOK İ5,1 GB GT 540M HARİCİ EKRAN SATILIK ASUS K53SV 144D İ5 İŞLEMCİ,1 GB GT 540M HARİCİ EKRAN KARTI SATILIK FEİTENG H9500 MTK659 QuadCore ,IPS EKRAN,1GB RAM-Fiyat Düştü !! Satılık-Takaslık Garantili Vodafone SmartTab 10