Şimdi Ara

Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar bir arkadaşıma ait replika (yani çakma :) ) Galaxy S3 ü satıyorum. Cihazı kendisi 500 TL ye almış. Kandırmışlar yani kısacası. Özelliklere geçecek olursak:

- Daha çok telefonu kullanırken spor yapmak isteyenler için 4.5 inç, Rezistif ekran (Yani vücut ısınıza duyarlı ekran değil, bayağı şu tırnakla kullanılan ekrandan) .Orijinal Galaxy S3 4.8 inç.
    - Boyutu S3 ten biraz küçük. Keşke yanyana fotoğrafını çekseydim.(iPhone 4S le var da S3 le de önümüzdeki hafta içi çeker eklerim).
    - İşletim sistemi şu sıradan cihazlardakinden. Yani Android bile değil. Ama içinde Fruit Ninja, Angry Birds, Talking Tom vs var nasıl yapmışlarsa. Anladım Java oyunlar yükleniyormuş arkadaşlar. Oynadım da fena değil ya :)
    + Çizikti, vuruktu, bozuktu, kırıktı, ses yoktu vs hiç bir sorunu yok. Fakat cihaz dediğim gibi tamamen çakma bir alet.
    + Normal simkartlarla çalışır. (Microsime gerek yok)
    + Hafıza kartı yuvası da var. Ama bu cihaz kaç GB ı destekler bilmiyorum. Belki 8GB da bile kasar.
    - Wi-Fi si yokmuş şimdi baktım.
    - Kamerası kaç Megapiksel bilmiyorum ama baktım da 2mp dir heralde çok kötü yani çekimi. Ön kamerası da var. İşlemcisi, Rami vs bilmiyorum. Kısacası bu telefonu bir sürü uygulama kurmayı, oyun oynamayı, fotoğraf çekmeyi düşünen arkadaşlar hiç almasınlar. Angry Bird ü nasıl seri oynatıyor şaşırdım doğrusu.
    - Söylemeyi unutuyordum. Ekran çözünürlüğü iyi değil.

Fakat bu kadar karalamalara rağmen kullanımda hiç bir sıkıntısı yok.Yani rahatlıkla konuşabilir mesajlaşabilirsiniz. Fakat dediğim gibi performans bekleyeceğiniz bir ürün değil. Kimsenin de kul hakkını alamam değil 3-5 kuruş isterse 3-5 milyon olsun. Bu telefonu yeğenine, sevindirmek istediğiniz biri varsa ona alabilirsiniz (küçük oyunları vs de var çünkü) ya da diğer hattım evde açık dursun gibisinden vs vs nedenlerle alın, günlük kullanımınız için almayın. Arama ve mesaj için kullanılabilir. Diğer özellikleri sinirinizi bozabilir.

Yanında şarj aleti ve kılıfını vereceğim. Kutusu falan yok bende maalesef. Kulaklığına bakarım onu da veririm bulursam.

Bu telefona nasıl 500 lira vermiş acıdım valla. Ben de evde çürümesin diye satıyorum :) Adana içi elden diğer yerlere önce para sonra kargo olur. Sanalpazar açarım da imeisini çalarlar, hazır hediye de edemeden çöpe gider diye tereddütteyim ama bakarız. Buyrun cihazın resimleri

Sağ üstteki pm butonunu kullanarak daha hızlı ulaşabilirsiniz...Hayırlı forumlar

Arkadaşlar PM lerde bir sorun var sanırım. Mail ile ulaşırsanız sevinirim. kdrncr_1907@hotmail.com

Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu Satılık Galaxy S3- 90 TL (Replika) Bol Fotolu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 16 Mart 2013; 23:42:31 >

• Çok güzel anlatmışınız Hocam :) İyi satışlar.
  • tv var mi hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

tv var mi hocam..

Hayır hocam tv yok cihazda. Sorularınız olursa sorun yanıtlarım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Çok güzel anlatmışınız Hocam :) İyi satışlar.

Teşekkür ederim hocam... Kim ki ayıbını gizlediği bir malı satarsa, devamlı olarak Allah Teâlâ’nın (c.c.) hışmına uğrar ve durmadan melekler onu lanetler. Müslüman, müslümanın kardeşidir. Bir Müslüman, din kardeşine kusurlu bir şey sattığı vakit kusurunu söylemedikçe, bu satış helal olmaz. Diye bir Hadis-i Şerif var. Allah bize haram para yemeyi nasip etmesin. 5 kuruş 10 kuruş az olsun helalinden olsun

Ben gerek olmaz diye hiç referans eklememiştim. Sanırım eski dostlara referans mesajlarını hatırlatma vakti geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Teşekkür ederim hocam... Kim ki ayıbını gizlediği bir malı satarsa, devamlı olarak Allah Teâlâ’nın (c.c.) hışmına uğrar ve durmadan melekler onu lanetler. Müslüman, müslümanın kardeşidir. Bir Müslüman, din kardeşine kusurlu bir şey sattığı vakit kusurunu söylemedikçe, bu satış helal olmaz. Diye bir Hadis-i Şerif var. Allah bize haram para yemeyi nasip etmesin. 5 kuruş 10 kuruş az olsun helalinden olsun

Ben gerek olmaz diye hiç referans eklememiştim. Sanırım eski dostlara referans mesajlarını hatırlatma vakti geldi :)

Kesinlikle sonuna kadar haklisiniz Hocam. Kusura bakmayin ilaninizi kirlettim biraz, tekrar iyi satislar.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle sonuna kadar haklisiniz Hocam. Kusura bakmayin ilaninizi kirlettim biraz, tekrar iyi satislar.

Estağfurullah hocam olur mu öyle şey :) Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel...
  • Son oluru nedir hocam gariban bir kardeşimi sevindirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbilisim

Son oluru nedir hocam gariban bir kardeşimi sevindirecem.

PM ile yanıtladım hocam. Saygılar
  • Arkadaşlar PM lerde bir sorun var sanırım. Mail ile ulaşırsanız sevinirim. kdrncr_1907@hotmail.com
  • Güncelll
  • Güncelll
  • quote:

quote:

Bazilarinin da servetine servet katar Yuce Allah, iyice azginlassinlar diye. Sonrasi malum...

Son donemlerde gordugum en durust ilan.

Hayirli satislar ustadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

quote:

Bazilarinin da servetine servet katar Yuce Allah, iyice azginlassinlar diye. Sonrasi malum...

Son donemlerde gordugum en durust ilan.

Hayirli satislar ustadim.

Eyvallah dostum sağolasın. Çok şükür şimdiye kadar gerek yakın çevremden, gerek tanımadıklarımdan kimseyi mağdur edecek bir şey yapmadım. Allah göstermesin de. Bir çok şey alıp satmışlığım vardır ve sattıktan sonra da konuşup memnuniyetlerini sorgulamışımdır bir çok kere. Helalinden alışverişte alandan da satandan da Allah razı osun.

• quote:

quote:

kardeşim allah razı olsun az sayıda konusan insan var böle sen bu azların içindesin !!! ne olur du da insanlar güzel yasamayı bilseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: replika-satış

kardeşim allah razı olsun az sayıda konusan insan var böle sen bu azların içindesin !!! ne olur du da insanlar güzel yasamayı bilseydi

sağolun hocam Allah sizden de razı olsun. Cihazı açık ve net yazınca görüldüğü gibi alan olmuyor. Yani piyasada ne kadar dolandırıcı şahsiyet var bu telefonları ne cümlelerde satıyorlar.
  • Dürüstlüğünüzden dolayı tebrik ederim gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

Dürüstlüğünüzden dolayı tebrik ederim gerçekten..

Teşekkür ederim hocam sağolun. Güzel düşünceniz için ben teşekkür ederim
  • gerçekten samimi bir ilan olmuş. satmak için binbir türlü yalan dolan şey yazmak yerine bütün her şeyi doğruca yazmış. iyi satışlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.