Şimdi Ara

Satılık Galaxy S2 Pasaport Kayıtlı 890TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Cihaz sıfır ayarındadır, daha önceden alışveriş yapmış olduğum arkadaşlar bilir cihazı ne kadar temiz kullandığımı.

Pasaport kayıtı geçici değildir. Kapanma riski yoktur.

Kondisyon olarak 10 üzerinden 9,5 rahat alır :) Ekranında ve arkasında çizik yoktur sadece hoparlörün olduğu yerde çok az yüzeysel aşınma vardır oda yüzeye temasdan dolayıdır. Bir kere bile yere düşmemişdir çarpığı vuruğu yoktur.

Cihaz için 890 TL istiyorum. İsteyene root, rom yüklemesi, dual boot şeklinde çift rom yükleme yapıp yollyabilirim isteyene orjinal rom da yükleyebilirim.

S3'e terfi etmek için satışa çıkardım. Gereksiz yorum yapılmamasını rica ederim.

Önce para sonra cihaz şeklinde veya sanalpazar üzerinden + komisyon şeklinde satış yapabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam hayırlı satışlar.Tapu Müdürlüğü gibi duruyor ama tam çözemedim :)))) bence ekran açık iken birkaç foto koyarsanız satış aşamasında size yardımcı olabilir.Ekranda renk kaybı yada piksel bozulması olmadığını alacak arkadaşlar görürse daha çekici olacağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar dilerim...
  • Teşekkür ederim Tapu değil Belediye İmar Müdürlüğü. :) Valla şimdi renk kaybı felan foto ile anlaşılacak bir durum değil ancak almak isteyen olur açık da çekeriz beyaz ekranda siyah ekranda. Ama o şekil bir durum söz konusu değil hiç bir sorunu yok cihazın.

• İlanda yazildigi gibi kullandigi cihaLara cok iyi bakar.

Hayirli satislar kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raiç bedeli biraz yuksek gibi

• @alibotan

Saol kardesim bunada cicek gibi baktim.

@basrimutaf

Alici arkadasa ufak bir ikram yapariz sıkıntı yok.

• fiyatın yüksek usta. sıfırını pasport kayıtlı sanalpazarda bu fiyata satıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alicimisin usta ? Sanalpazarda o fiyata ise ordan alabilirsin seni tutan veya engelleyen varmi usta. Yoksa alim satimmi yapiyosun? Deri kilif felan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper52 -- 18 Eylül 2012; 8:03:54 >

• Merhabalar.Galaxy Ace-i + para düşünürseniz sıfır ayarında cihazım + 250tl nakit ile alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-basari-garantili-galaxy-s5830i-99121929/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kungiman

Merhabalar.Galaxy Ace-i + para düşünürseniz sıfır ayarında cihazım + 250tl nakit ile alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-basari-garantili-galaxy-s5830i-99121929/detay/

Diyosunuz ki sizin ace 550 eder benim s2 800 dogrumu anlamisim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cooper52

quote:

Orijinalden alıntı: Kungiman

Merhabalar.Galaxy Ace-i + para düşünürseniz sıfır ayarında cihazım + 250tl nakit ile alabilirim

Diyosunuz ki sizin ace 550 eder benim s2 800 dogrumu anlamisim ?

yurt dısı oldugu ıcın evet tr 2.el cihazlar mağazalarda bile 800den rahatça bulunuyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kungiman -- 20 Eylül 2012; 22:06:53 >

• Sen kapat ben arıcam seni kontörlerin bitmesin. Ben şunu anlamıyorum mağazalarda satıyorsa burda ne yapıyosunuz oradan alsanıza.

• fiyat yüksek hoca. sana hayırlı pazarlar.
  • Ya arkadaş alıcı değilsen niye gölge yapıyosun? Başka işi yokmu sizin kabilenin?

• quote:

Sen kapat ben arıcam seni kontörlerin bitmesin. Ben şunu anlamıyorum mağazalarda satıyorsa burda ne yapıyosunuz oradan alsanıza.

Oyle demeyeceksin
    Diyeceksin ki

Sen o telefoncuya GALAXY ACE yi 500 e sat.
    300 e dolu ace de bak.MALI HEMEN KIYMETLI OLUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 25 Eylül 2012; 14:47:53 >
  • Milletin malı altın bizim ki tahta. Adam birde diyor ki benim ki garantili senin ki değil. Onun cihazının garantisi benim cihazın ekranından işlemcisinden raminden yazılım desteğinden inceliğinden hafifliğinden daha üstün. Hayır insan da o teklifi ederken utanma olur ama yüzyüze değilsin ki surat da kızarmıyor yersen diye atıyor. Var mı acaba o şekil bir keriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper52 -- 25 Eylül 2012; 16:26:17 >

• beyefendi tr garantili (garantileri 1 yıldan fazla) 850 tl den çiçek gibi iki-üç tane S2 ilanı varken sizin 890 istemeniz tuhaf olmuş..Saygılar
  • Arkadaşım alıcımısın? Hayır şunu anlatamadım gitti isteyen istediği yerden alır. Benim fiyatım belli ciddi alıcıya ufak bir güzellik yaparım. Sizin özgürlüğünüz var bakın yazmışsınız çiçek gibi 2-3 tane var demişsiniz ee gidin alın tutan mı var sizi yoksa onlara da 850 çok mu diyorsunuz? Burada herkez kendini avukat bellemiş. Tekrar söylüyorum isteyen istediği yerden almak da özgür. Millet gözünü açmış bekliyor kaliteli cihazı yok pahasına almak için kimse keriz değil. Sıfırı 1400TL, TR garantili gidin alın mağazadan. Benimki pasaport kayıtlı sıfır gibi fiyatı 890 ciddi alıcıya indirim var.

• quote:

Arkadaşım alıcımısın? Hayır şunu anlatamadım gitti isteyen istediği yerden alır. Benim fiyatım belli ciddi alıcıya ufak bir güzellik yaparım. Sizin özgürlüğünüz var bakın yazmışsınız çiçek gibi 2-3 tane var demişsiniz ee gidin alın tutan mı var sizi yoksa onlara da 850 çok mu diyorsunuz? Burada herkez kendini avukat bellemiş. Tekrar söylüyorum isteyen istediği yerden almak da özgür. Millet gözünü açmış bekliyor kaliteli cihazı yok pahasına almak için kimse keriz değil. Sıfırı 1400TL, TR garantili gidin alın mağazadan. Benimki pasaport kayıtlı sıfır gibi fiyatı 890 ciddi alıcıya indirim var.

evet alıcıydım bak senin 890 dediğin cihazı 750 ye aldım..

http://forum.donanimhaber.com/m_66184434/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66234538 bu linkteki telefonu aldım..

Sizin bu efevari yaklaşımlarınız ve anlamsız fiyat politikalarınız yüzünden forumdan kimse alışveriş yapmıyor..Garantilinin 850 ye satıldığı yerde yurtdışı cihazın en az 100-150 tl altına satılması gerekir..Neyse gene de sana iyi satışlar..Bu kadar sinirli olmak iyi değildir..

• Sinirli olmak ile alakası yok bak ne güzel istediğiniz fiyata almışsınız güle güle kullanın. Anlamsızlık burada başlıyor fiyatı yazmışım işinize gelirse alırsınız işinize gelmezse almazsınız durum bu kadar basit kimse kimseye silah zoruyla satış yapmıyor size uygun değilse almazsınız. Siz nasıl param cebimden az çıksın ucuza alayım düşüncesin de iseniz satıcılarda en az zarar ile ellerinde ki malı satma düşüncesindedir. Şunu unutmayın sadece sizin paranız değerli değil herkesin parası değerli. Siz ucuza almak istiyorsunuz diye ben ucuza satmak zorunda değilim. Ayrıca sizin aldığınız cihaz gördüğüm kadarı ile fake imei'li bir cihaz, benim sattığım cihaz ise gerçek pasaport kayıtlı. Bana göre de ikisinin arasında 100 TL fiyat farkı olması doğal. Şimdi siz şunuda söylebilirsiniz 100 değil fark 140 TL ancak yazılanları okursanız pazarlık yapabileceğimi de belirtmişim. (Siz sormadan ben cevaplayayım dedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper52 -- 26 Eylül 2012; 12:22:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.