Şimdi Ara

SATILIK G930 180 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet G930 var, Türkiyeden alınma garantisi bitmiştir. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. . Ürünün fiyatı 180 TL'dir. Forumda daha ucuza satanı göremedim. Türkiye faturası hala bulunmaktadır, sorun olması halinde tamiri mevcuttur.(Amazon ürünlerine kıyasla)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 150 ye forumdan alıp 180 e satmak da güzel is kendi kullanmış gibi de yorum yapıyor ürün hakkında güldürdün gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wowplayer W kullanıcısına yanıt
    150 ye alınıp sıfır kullaklık pedleri ile değşim yapıldıktan sonra 180 e satılıyor bilip bilmeden sallamanız güzel gece gece )

• Pedler 30 liramı :) ? 5 liraya satılıyor set halinde daha ucuzu yazmışsın bir de kendin daha ucuza almışsın işte :) tövbe yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wowplayer -- 6 Kasım 2016; 15:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wowplayer

Pedler 30 liramı :) ? 5 liraya satılıyor set halinde daha ucuzu yazmışsın bir de kendin daha ucuza almışsın işte :) tövbe yaa

5 tl ye bulursan 2 tane bana al 7.5 dan alacam senden kuzum fakirliğin lüzümü yok burası forumun ticaret bölümü paran yoksa alma kardeşim :D + olarak fiyatları pazarlıklı olarak yazzıyorum 150 den fazlaya satmayı zaten düşünmüyorum

• benimle sidik yatıştırmaya mi çalışıyorsun onu anlamadım yok fakir fln ürünü almak için pazarlık mi yaptım ?benim ekipmanlarım senin ancak hayallerini süsler abisi yazdıklarına dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Wowplayer

benimle sidik yatıştırmaya mi çalışıyorsun onu anlamadım yok fakir fln ürünü almak için pazarlık mi yaptım ?benim ekipmanlarım senin ancak hayallerini süsler abisi yazdıklarına dikkat et

Hadi gulum yandan baba parasi.degil alin teri kirlettigin yetti.derdin.varsa ozelden.mesaj atarsin

• Tamam şampiyon sensin sana iyi satışlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.