Şimdi Ara

@@SATILIK G300 GAMING MOUSE@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sistem topladığım için faturada 12 kalem mal var o yüzden fatura fotokopi şeklinde verebilirim ...garanti kutu duruyor 29/11/2013 fatura tarihli hem idareten hemde belki kullanırım diye aldım ama elime küçük geliyo bana göre değil bu mouse fps oyunlarında tem elime oturmuyor ergonomisi bana göre değil....

Skatezlerin çizik olduğuna bakmayın kamera çok net çektiği için küçük kılcal çizik onlar sistemi topladığımda mouse pad gelene kadar 1-2 gün masada kulandım o yüzden küçük kılcal çizikler oluştu kullanıma hiç bir şekilde engel değil dediğim gibi 1-2 gün masada kullanıldı geri kalan günler resimlerde de görüldüğü gibi razer goliathus speed mousepad de kullanıldı....

Fiyat: 40 TL... İstanbul içi elden diğer illere önce kargo sonra para şeklinde gönderilir kargo alıcıya ait olmak üzere...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 17 Ocak 2014; 7:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Arkadaşlar geçen hafta sistem topladım idareten aldım diyebilirim bu mouse'u ...
    Sistem topladığım için faturada 12 kalem mal var o yüzden fatura fotokopi şeklinde verebilirim ...garanti kutu duruyor 29/11/2013 fatura tarihli daha bir haftalık hem idareten hemde belki kullanırım diye aldım ama elime küçük geliyo bana göre değil bu mouse fps oyunlarında tem elime oturmuyor ergonomisi bana göre kötü hakim olamıyorum mouse'a o yüzden satıyorum kendim başka mouse siparişi verdim...

Skatezlerin çizik olduğuna bakmayın kamera çok net çektiği için küçük kılcal çizik onlar sistemi topladığımda mouse pad gelene kadar 1-2 gün masada kulandım o yüzden küçük kılcal çizikler oluştu kullanıma hiç bir şekilde engel değil dediğim gibi 1-2 gün masada kullanıldı geri kalan günler resimlerde de görüldüğü gibi razer goliathus spped mousepad de kullanıldı....

Fiyat: 50 TL... İstanbul içi elden diğer illere önce kargo sonra para şeklinde gönderilir kargo alıcıya ait olmak üzere...Pazarlık takas yoktur fiyat sondur...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

küçük olması dışında mouse nasıl kardeşim

• mouse hassasiyeti iyi...diğer tuş konumlandırmalarıda iyi...ayrıca sol el kullananlar içinde müsait bir yapısı var..programını kurup farklı renk seçenekleri atayıp led aydınlatmaları değiştirebiliyorsunuz...ama dediğim gibi küçük olması benim kullanmama engel bilgisayarı daha çok oyun için kullandığım için bana gelmedi ama internet günlük kullanımlarıda laptop'ta kullanıldığında filan yeterli seviyede...
  • şu an kullandığım bir mouse. geçenlerde bir tane de yedek olarak aldım kenarda duruyor. tuşların konumu ergonomisi güzel tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendLuta

şu an kullandığım bir mouse. geçenlerde bir tane de yedek olarak aldım kenarda duruyor. tuşların konumu ergonomisi güzel tavsiye ederim.

tuş basımı nasıl ben için çok önemli yumuşak olmasını istiyorum şu an ki mouse um çok sert ve sesli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

şu an kullandığım bir mouse. geçenlerde bir tane de yedek olarak aldım kenarda duruyor. tuşların konumu ergonomisi güzel tavsiye ederim.

tuş basımı nasıl ben için çok önemli yumuşak olmasını istiyorum şu an ki mouse um çok sert ve sesli

çok sert değil standart bi sertlik var seside öyle aşırı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

çok sert değil standart bi sertlik var seside öyle aşırı değil...

aynen öyle ne çok fazla ne çok az. keyifli bir mouse. pişman olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 tl de kargo dersen 55 lira.

Sıfırı 59 liraya satılıyor. Gözden geçirmek lazım

http://www.kliksa.com/urun/logitech-g300-gaming-mouse/900182891
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

5 tl de kargo dersen 55 lira.

Sıfırı 59 liraya satılıyor. Gözden geçirmek lazım

http://www.kliksa.com/urun/logitech-g300-gaming-mouse/900182891

Biliyorum hocam pazarlik payı var...hatta fiyatıda tekrar düzenledim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben amerıkadan almıştım urunu fıyat olarak ben bışay dıyemem hatta uygun gıbı geldı bana urun çok başarılı zaten logıtech kalıtesı bır baska oluyor..
  • pm
  • @beyazgomlek nickli arkadaşa satılmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.