Şimdi Ara

Satılık G3 Mouse , Razer Mantis Control

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayında alınan SteelSeries 5h v2 USB Kulaklığımı yeni kulaklık aldığım için satıyorum.Faturası , garantisi ve kutusu bulunmamaktadır.Fakat ürünü alacak olan kişiye şahsi garantiyi ben veriyorum.Eğer üründe bir arıza ya da memnuniyetsizlik söz konusu olursa , ürünü geri alıp parasını iade edeceğim.Kargo alıcıya aittir.Bursa içi elden teslimat yapılır.

Ürün için istediğim fiyat 160 TL'dır.

Logitech G3 mouse'umuda aynı sebepten dolayı satıyorum.Ürünü ikinci el olarak almıştım.Skatezlerinde ve tuşlarında hiç bir problemi yok.Elime biraz küçük ve hafif geldiğinden dolayı genellikle scrollu arızalı olan MS 3.0'ımı kullanıyordum.Fakat yine de oyuncuların gözdesi olan mouselardan bir tanesidir.

Ürün için istediğim fiyat 40 TL'dır. (mouse "maaregas" kullanıcı adlı arkadaşa rezervedir bilginize.)

Razer Mantis Control Mouse pad'i elimi çok terlettiğinden dolayı satıyorum.Yırtık ya da söküğü yoktur.

Ürün için istediğim fiyat 20 TL'dır.

Tek ürün alımlarında indirim yoktur.Toplu alacak olan varsa fiyat 200 TL'dır.

Kulaklık için bahsettiğim şahsi garanti ve teslimat koşulları diğer ürünlerim içinde geçerlidir.

Özel mesaj ile ya da cor0ner@hotmail.de msn adresimden irtibata geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salyh -- 26 Temmuz 2010; 0:13:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.