Şimdi Ara

Satılık G25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir hevesle satın aldığım ama bana göre olmadığına karar verdim o yüzden vakit geçmeden aldığım fiyattan satmak istiyorum bugün 250 ye aldım aynı fiyata satıyorum.

Not:Lütfen indirim istiyecek arkadaşlar hiç msg atmasınlar çünkü cvp verilmicektir./b]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 30 Ağustos 2008; 10:59:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kargo olsaydı alırdım

Edit:ist. içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 28 Ağustos 2008; 22:42:22 >
  • mükemmel fiyat dayı :D dert etme çabuk gider
  • garantisi varmı ? ürün nekadar kullanılmış vs , kutu içeriği veya resim edinebilirmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BulutC

garantisi varmı ? ürün nekadar kullanılmış vs , kutu içeriği veya resim edinebilirmiyiz ?

dediğim gibi ürünü bugün aldım daha ve gayet temiz 2 aylık olduğunu söyledi aldığım arkadaş garanti belgesini bulamadı bende çok üstelemedim daha sonra veririm dedi sonuçta elektronik üründe garanti belgesi olmasına gerek yok seri numarasından çıkıyor herşeyi o yüzden çok sorun etmedim bende. alet dediğim gibi çok temiz hatta üstünde baya bi toz vardı aldığım arkadaş hiç kullanmadı galiba öyle böyle toz yoktu üstünde

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

/>

Abi kesin al GT5P ile iyi gider bu alet.
  • Aslında dün biri ile anlaşır gibi olmuştuk ama, sonradan vazgeçtim. Arkadaş iki-üç gün beklerse bunu kesin alıyorum. Tabii artık tercih kendisinin

Bu arada seti GT5P için değil de Ferrari Challenge ve PC'de GTR ve RFactor oynamak için alıyorum. Artık GT5P işin tuzu biberi olur, gel bize beraber takılırız abicim...
  • Tarafımdan alınmıştır...
  • Ürün sorunsuz bir şekilde elime geçti, teşekkürler Harmonyoa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.