Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık g 930 Satın Al 3 Nisan 2016 10:36 1 1 Satılık g 930 Herkese hayrlı forumlar elimdeki g930 kulakligimi satmak istiyorum nokta hata yoktur çizik bulana bedava vericem o kadar iddialiyim Alali 1 sene dahi olamamis oyle ahim sahim da kullanmamisimdir kutusu ve butun aksesuarlari duruyor alicak ark simdiden hayrli olsun derim isteye get açabilirim resimdede gordunuz gibi konsola geceli baya oldu doğal oalrak kullanmadım cok ama cok az pazarlık payi vardir ist ici elden diğer illere once havale sonra kargo seklinde gönderebilirim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık win 10 quantum break key satilik tek kol 500gb ps4 fifa 16 gta 5 kutulu Satılık win 10 xbox wifi